PSD-ul PIERDE SAU CÂȘTIGĂ?!

PSD-ul PIERDE SAU CÂȘTIGĂ?!(1089)


Faptul că madam Dăncilă este acum în turul doi, pentru că așa a vrut actualul președinte, pare un avantaj favorabil PSD-ului dar este doar o mare țeapă, o mare păcăleală.

Prezența foarte slabă la vot dă o iluzie socialiștilor că cineva îi mai vrea, că cineva îi mai bagă în seamă.

Cred că e mai bine să nu se îmbete cu apă rece. Per total doar în zece județe au ieșit pe locul unu ceea ce poate fi considerat un dezastru (Teleorman: PSD - 47,27%, Olt: PSD - 42,99%, Botoşani: PSD- 34,16%, Dolj: PSD: 36,87%, Gorj: PSD - 37,54%, Mehedinţi: PSD - 39,79%, Giurgiu: PSD: 42,85%, Argeş: PSD- 30,88%, Ialomiţa: PSD: 32,71%, Buzău: PSD: 34,56%). Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva.

Probabil că românii știau cine câștigă și nu s-au îmbulzit să voteze.

Se schimbă lumea, bate încă o dată un vânt al schimbării. Cine vede acum de unde bate vântul poate să se salveze. Foarte mulți dintre cei cu vârsta cuprinsă între 45 și 65 de ani au votat cu Iohannis.

Tineretul încă nu s-a exprimat pe de-a-ntregul și mi-e teamă că nu va vota cu PSD dacă cineva îi stârnește să vină la urne.

Iohannis nu e pe placul tinerilor cu mesajul insistent gen moarte PSD-ului.

 

Ce se întâmplă în județele unde conduce PSD-ul la Consiliile Județene și cetățenii votează cu cine apucă nu cu PSD?! Ce fac șefii lor pe acolo? S-au plictisit de politică, nu le mai place de Dăncilă, s-au săturat cu binele, au uitat cum e în opoziție?!

În toată țara mai mult de jumătate dintre primari sunt de la PSD și ei știu cum se mobilizează lumea la vot când au nevoie de așa ceva.
Ce se întâmplă cu ei, cu primarii de la PSD? Dacă se schimbă lumea, vor fi alte pretenții, să schimbe și ei minciunile, promisiunile.

 

În Constanța s-au înregistrat rezultate catastrofale pe la Cumpăna, pe la Agigea, chiar și în municipiul reședință de județ, pe acolo pe unde creșteau și se înmulțeau doar simpatizanți și susținători ai PSD-ului.

În județul Constanța doamna Dăcilă e sub media pe țară (Klaus Iohannis – 40,15%, Viorica Dăncilă – 20,24% Dan Barna – 15,77% voturi).

 

Trăim vremuri noi și încă nu ne dăm seama?

Noi, ca noi, dar șefii cei mari ai PSD-ului cu ce se ocupă?

Unde este simțul lor de răspundere și de sacrificiu?

Alegătorii cei mulți ai PSD-ului, foarte dependenți social, economic și chiar ideologic, stau zgâiți cu ochii pe televiziunile obediente și încă se mai îmbată cu vechile minciuni de care ceilați sau cam săturat.

Electoratul dezamăgit profund, cel din celaltă jumătate a țării, încă nu vine la vot, încă se lasă amăgit de noile figuri politice și crede în continuare că nu contează cine e președinte. Toți sunt o apă și un pământ.

Poate altădată, poate niciodată.

 

Cine să le spună oamenilor că așa nu se mai poate, că ar fi mai bine să vină la vot?!

Poate doar câte vreun moderator pe la vreo televiziune mai altcumva, câte un jurnalist jerpelit și plin de răni (mai vechi sau mai noi) care strigă: haideți fraților la vot să facem și noi ce trebuie ca să ne fie mai bine?!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri