Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
DE CE SE LUPTĂ IOHANNIS CU PSD?

DE CE SE LUPTĂ IOHANNIS CU PSD?(1242)


Graba cu care actualul președinte a vrut neapărat să cadă guvernul PSD acum în campania electorală poate fi justificată doar prin dorința dumnealui de a rămâne în istorie ca un disturugător al PSD. Răul de care nu mai avem nevoie este acest PSD, zice domnul Iohannis. De aceea este limpede pentru toată lumea de ce se bucura dumnealui când a văzut că madam Dăncilă este pe locul doi și va intra cu dânsul în finală.

Așa a vrut și așa s-a făcut.

Lupta pentru distrugerea PSD-ului continuă, în favoarea premiantului clasei politice de astăzi, care și-a găsit astfel o justificare și o motivație smart a momentului. Spre mirarea tuturor l-au ajutat chiar cei de la PSD care, dintr-o prostie greu de înțeles, insistau cu un mesaj antieuropean anacronic și foarte favorabil actualului Președinte.

Electoratul social-democrat se bucură, bineînțeles, cu vrăjeli de genul nu ne vindem țara ălora de la Bruxelles care vor să ne sugă sângele. Însă astfel de mesaje caraghioase îi dau apă la moară celui care găsește noi justificări de a mai sta o tură la Cotroceni chiar dacă și doar pe motivul că se pupă cu dușmanii noștri din America și de la Bruxelles.

 

Tot din aceste motive domnul Dan Barna a fost înlăturat din turul doi. Ce fel de luptă anti PSD mai avea domnul Iohannis cu USR+PLUS?!? Doamna Dăncilă trebuie învinsă acum, în turul doi, în luptă dreaptă ca să înțelegem și noi o dată că singurul scop al actualui Președinte este să se bată doar cu PSD și să învingă doar PSD.

Tare sunt curios să aflu cine și-a bătut joc de campania lui Barna ca să nu fie, Doamne ferește, cumva în turul doi și să îi strice jocul lui Iohannis?! Tot electoratul PSD ar fi votat astfel cu USR, cam contra naturii dar, doar astfel ar fi putut să scape de Iohannis.

De ce nu-l mai voia Barna pe Iohannis Președinte? Nu o să aflăm niciodată!

A preferat, nu se știe de ce, ca în loc să se lupte cu PSD ca fiind un fel de inamic al corporatiştilor, Barna s-a bătut degeaba cu Iohannis, fără nici-un fel emoţie, fără nici-un fel de efect. Ba dimpotrivă, a trezit tot felul de suspiciuni. După euforia rezultatului foarte bun de la alegerile europarlamentare, Barna și ai lui au crezut că doar simpla prezenţă în fruntea USR-ului le va aduce voturi pe gratis.

Jumătate de milion de alegători USR+PLUS de la alegerile europarlamentare nu l-au votat acum pe Barna!

Ca să vedem doar un exemplu de proastă campanie a alesului USR, păi, vii dumneata la Constanța și te duci la SNC care de abia mai are 1000 de angajați?!

Și apoi te plimbi pe stradă și te întâlnești cu trecătorii, ca madam Dăncilă?!

Păcat de domnul Dan Barna, părea un om bun!

Cred că nu mai vrea președinte dacă a vrut cu adevărat vreodată! Doar marii analiști și cei pricepuți în a ne manipula îl tot puneau mereu pe locul doi. Pentru a sta noi liniștiți acasă că nu mai trebuie să ne perpelim, PSD-ul moare și singur. Altă țeapă bună doar pentru actualul președinte care, neatent, poate lua și dânsul o mare păcăleală: PSD-ul moare dar nu se predă.

Un președinte care vrea să distrugă un partid încalcă Constituția acolo unde scrie că este obligatoriu pluripartidismul, un fundament al democrației. Avem nevoie de un partid de stânga și dacă este bun și dacă mai face greșeli. 

Domnule Iohannis, zi-ne să te votăm pe dumneata pentru că ne iubești și pentru că ești un om bun nu pentru că vrei să omori PSD-ul!

Singurul care a meritat voturile în acest scrutin a fost domnul Theodor Paleologu care obține un rezultat mulțumitor cu PMP cam tot atât cât au avut la europarlamentare cu Băsescu în frunte.

Păi, să găsești acum, în fruntea PMP-ului, pe cineva care scoate rezultate similare cu ale lui Băsescu nu e ușor lucru.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri