Târgul NUNTA de VIS îşi deschide porţile vineri8 noiembrie la VIVO!Constanţa

Târgul NUNTA de VIS îşi deschide porţile vineri8 noiembrie la VIVO!Constanţa(743)


O Nunta perfecta incepe cu o organizare perfecta!
 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, în perioada 08 – 10 noiembrie 2019, la INTRAREA 3 de la VIVO!Constanţa, Târgul NUNTA de VIS.

Acest salon specializatoferă viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii și servicii pentru o nuntă pe care fiecare cuplu o visează.

De asemenea, veti gasi îmbrăcăminte pentru miri si mirese, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.

Dansul mirilor a devenit un element foarte important în arhitectura unei nunți și a capătat o conotație diferită, pentru fiecare cuplu. Viitorii miri isi pot alege coregrafia îndrumați de profesioniști, pot lua lecții de dans, pentru a crea un spectacol de neuitat, cucerindu - și invitatii si rămânand cu o frumoasă amintire.De aceea, venim în întâmpinarea viitoarelor cupluri cu școli de dans, care vor face demonstrații pe toată perioada târgului.

Întrucât astăzi nunta este o sărbătoare complexă, unde fiecare detaliu este foarte important, organizatorii s-au străduit să aducă în atenția celor interesați toate aceste aspecte, legate de reusita celui mai important eveniment din viața cuplurilor.

Pe întreaga perioadă a târgului, cei interesati vor putea beneficia din partea expozanţilor de oferte şi reduceri la produsele şi serviciile prezentate în cadrul acestui eveniment.

 

Program de vizitare zilnic: 10 - 22

Detalii despre evenimente pe site şi pe pagina de Facebook :
www.ccina.ro
www.facebook.com/TargNuntiConstanta

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri