Constanța, - Capitala Tineretului din România -, este o bucurie  și o mândrie pentru noi toți, tineri ai acestui oraș. Este un pas înainte pentru întrega comunitate constănțeană

Constanța, - Capitala Tineretului din România -, este o bucurie și o mândrie pentru noi toți, tineri ai acestui oraș. Este un pas înainte pentru întrega comunitate constănțeană(557)


"Echipa Tineretului Național Liberal din Constanța transmite felicitări pentru câştigarea titului de "Capitala Tineretului din România" către echipa care a manageriat acest proiect şi a depus eforturi pentru a strânge la masă tinerii preocupați de a conlucra în cadrul comunității conform conceptului #CometoSEAus. Este un pas înainte pentru a pune persoanele din această grupă de vârstă pe agenda priorităților a administrației locale", a afirmat Alexandra Barbu, preşedintele TNL Municipiul Constanța.

De asemenea, tinerii liberali s-au implicat pentru susținerea candidaturii Constanței în vederea îmbunătățirii proiectelor în lucru pe diverse domenii dar şi crearea unor noi inițiative benefice pentru a evita migrația tinerilor către alte oraşe.

"Ne bucurăm că am putut susține această candidatură la cererea organizatorilor. Nu ne-am dorit ca această implicare să aibă iz politic, ci ne-am reunit şi am discutat despre potențialul municipiului Constanța şi crearea unei rețele de networking între tineri. Suntem direct interesați să urmărim evoluția proiectului după câştigarea titlului şi asigurăm inițiatorii de tot sprijinul nostru în derularea proiectelor." , a transmis Andreea Bugescu din partea Clubului Studenților Liberali din Constanța

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri