Topul firmelor din judeţul Constanţa, 2018

Topul firmelor din judeţul Constanţa, 2018(1018)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, organizează, în data de 31 octombrie 2019, cea de-a XXVI-a ediţie a Festivităţii “Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2018”, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.

Acest eveniment exclusivist este dedicat oamenilor de afaceri şi managerilor din cadrul firmelor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul 2018.

La Festivitate vor participa peste 450 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care vor sprijini organizarea evenimentului. Ne dorim să fie o seară specială pentru participaţi, cu un program artistic atrăgător, delicatese culinare şi o tombolă cu premii surprinză.

Conducerea CCINA va premia firmele constănţene situate pe primele trei locuri si va acorda Trofee de excelenta unui numar de 80 de societăţi care au ocupat, fără întrerupere, primul loc în top-ul judeţean în ultimii 5 ani (2014, 2015, 2016, 2017, 2018). Metodologia, pe baza căreia sunt clasificate companiile, este unică, pentru întreg Sistemul Cameral şi poate fi consultată pe www.ccina.ro.

Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activităţii efectiv desfăşurate preponderent şi declarate, pe propria răspundere, în situaţiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare şapte domenii principale de activitate.

Pe primele trei locuri în acest “Top” s-au clasat 1510 de societăţi, incluse în catalogul tipărit, clasificate în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate. De asemenea, catalogul include şi clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare. Topul judeţean al societăţilor clasate pe primele 5 locuri cuprinde 2059 de firme, iar pe primele 10 locuri s-au clasificat 2938 firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului.

De asemenea, dorim sa mentionăm că 455 firme din judeţul Constanţa vor fi premiate şi la Topul naţional, organizat de Camera de Comert şi Industrie a României. Dintre acestea, 170 firme sunt clasate pe primele 3 locuri, din care: 61 firme pe primul loc, 59 firme pe locul 2 şi 50 firme pe locul 3.

Festivitatea de premiere va fi urmată de un program artistic diversificat, de ridicat nivel calitativ, oferit de organizatori participanţilor la acest eveniment.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri