PLEACĂ AI NOȘTRI, VIN AI NOȘTRI, NOI SPERĂM AICI CA PROȘTII

PLEACĂ AI NOȘTRI, VIN AI NOȘTRI, NOI SPERĂM AICI CA PROȘTII(1103)


De ce era așa de sigur președintele Iohannis că pică guvernul? De unde și de la cine aflase dânsul taina asta?

Marele new entry domnul Barna cu tot USR în spate zicea că dânsul nu bagă mâna în foc. Misterioase declarații! Aproape contradictorii pline de suspiciuni de tot felul. Dacă de acum încolo cei câțiva psd-iști înfocați vor putea juca bine rolul de victime, românii vor lăcrima și vor căuta să îi ajute la nevoie. Românii iubesc victimele și le compătimesc.

O tristețe ca de parastas a cuprins România imediat după căderea guvernului. Nu s-au aprins lumânări, nu s-a pus la fiert grâul pentru colivă. Pare că nimeni nu vrea să se apuce de treabă.

Moțiunea asta a fost doar un moft al Președintelui Iohannis nimeni însă nu știe de ce era atâta grabă. Încă nu se vede cine se bucură de o așa victorie neașteptată. E greu să te pună alții la muncă în situații grele neașteptate. Nu voiau, nu aveau chef, tuturor le este frică de eșecuri.

 

PSD-ul se poate întoarce furios?!? Ăștia care pleacă acum de la guvernare ar fi vrut să mai rămână și zău era bine pentru toți că pe noi oricum nu ne mai întreabă nimeni. Se obișnuiseră și cu nemulțumirile și cu înjurăturile și cu viața bună. A lor, evident. Mergea guvernarea și fără miniștri? Mergea! Avea Președintele pe cine da vina? Avea!

Ce le-o fi venit cu moțiunea asta nu îi înțeleg. Nici pe unii nici pe alții.

 

Deoacamdată la Palatul Victoria e ca la Calafat. A dispărut Viorica urmează anchete, acuzații, învinuiri, ba că a vrut, ba că nu a vrut, ba că banii nu erau de ajuns și a fost înșelată ca să nu mă exprim anapoda. Vor urma cu siguranță și arestări că așa se face la noi dreptatea, cu parul! Viața merge înainte, bine că avem Președinte.

Viorica Dăncilă zice că nu are ce să își reproșeze. Păi, stimată doamnă, a căzut guvernul pe care zic unii că dumneata îl conduceai.

Parlamentul era nemulțumit și a vrut să vezi și dumneata ce se poate întâmpla democratic dacă stârneși voturile atunci când trebuie. Nimeni nu se așteaptă acum la o perioadă înfloritoare cu efecte imediat spectaculoase demne de reținut și de povestit nepoților despre cum să fie cuminți și să nu facă rele.

 

Ca urmare a unor vechi obiceiuri românești se vor plăti polițe neachitate, se vor reaprinde vechi dușmănii, puternice învrăjbeli revanșarde.

Cei care acum s-au trezit că trebuie să muncească din greu în folosul nostru, al poporului blegit și părăsit, ne vor explica că nu e încă momentul cel bun și nici nu prea mai e timp pentru așa ceva.

Deocamdată votați-ne tot pe noi și la vară și la toamnă ca să ne întărim și apoi să vedeți voi ce nu ați mai văzut.

Să fie bine, ca să nu fie rău, vorba lui Gică!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri