RĂZBUNAREA PANTEREI BLONDE

RĂZBUNAREA PANTEREI BLONDE(1611)


La un moment dat, Liviu Dragnea părea că a dat în patima vacii nebune în materie de cadre numa bune de avansat! De câte ori aud cîte ceva despre vaca nebună, îmi amintesc de MRU, fostul nostru prim ministru. Cum care MRU? Ăla care certa țăranii dintr-un sat îngropat în zăpadă pe motiv că nu au ieșit la deszăpezire! Chestia tragico-comică era că localnicii nu puteau executa ordinul primit pentru simplul motiv că erau ologi și bătrâni! MRU zburda, fiind un fidel consumator de mușchi de vită argentinian în sânge! Nu se știe nici astăzi câți toreadori a salvat ăsta la viața lui!

Când avea reacții ciudate în timp și spațiu și căzuse în patima promovării cu orice preț a femeii, Liviu Dragnea era bănuit că cochetează pe ascuns cu vaca nebună! De altfel, și prietenii i se adresau cu formula “Bă, ești nebun?” Colecția ziarului TIMPUL stă la dispoziția celor care vor să se convingă de câte ori l-am avertizat pe Liviu Dragnea că, într-o zi, o să-l “pască” aproape toate femeile promovate de domnia sa pe funcții importante. Nu pentru că el ar fi vreo plantă furajeră numa bună de rumegat, ceea ce ar conduce la creșterea producției de lapte matern. Ci, pur și simplu, pentru că așa este în firea lucrurilor la noi!

După condamnarea și trimiterea după gratii a fostului “tătuca” al pesediștilor, întreb, cine l-a înfierat cu mânie proletară? Cine de cine se plângea că face partidul de cacao? Cum o dădea, cum o învârtea, tot la cacao ajungea, după principiul “Dați pesediștiștilor dulciuri!” Cine a fost prima dintre femei? FMI ? Da’ de unde atâta FMI?

Răspuns. Doamna Viorica Dăncilă, mamă, mamă, soră și colegă. Tovarășă de nădejde, prima îmtre femei! Iar FMI ? Prima cu pâra și mândră în toate cele... Prima, de dimineață, chiar cu noaptea în cap, i-a tras un perdaf, ca să fie luată ca exemplu personal și tovărășesc. Doamna Viorica, atenție, nu ne dă nouă nici lapte și nici ouă! În schimb, este vigilentă. Și să le intre la toți activiștii în cap că dumneaei are un singur parcurs: ori la bal, ori la spital, ori tabla înmulțirii învățată pe bază de bețișoare.

Inițial, am crezut că asistăm la un nou joc de scenă, știind ce actori buni are PSD! Dar, nu, nici vorbă! Viorica s-a dezis de Livache! I-au arătat unii niște poze din perioada în care duduca Vio urma veselă cursurile intensive ale Școlii Rapide de Prim Miniștri de la Băneasa. Care Băneasa? Localitatea de unde au furat hoții mireasa. Și s-au lecuit.

Credeți că doamna Dăncilă a recunoscut pe cineva? Livache? Livache și mai cum? Cu tăria de caracter de care a dat dovadă ar putea să își schimbe numele în Lăcrămioara…

Bănuiesc că Liviu Dragnea nu este prea încântat că așa repede a fost uitat. O fi ea “doamna de fier”, dar nici chiar așa! De fier, de fier, dar nici chiar așa! Că doar nu e făcută toată din fier! Îți trebuie și puțin lemn. Măcar pe la încheieturi.

Să uiți tu de domnul Dragnea de la mână până la gură! Că, de fapt, gura bate tot PSD-ul! Din cauza umezelii, ca rezultat al unor “lăcrimări” prelungite, se vorbește din nou de trădare.

Dar, atenție, să te ferească Dumnezeu de răzbunarea panterei blonde! Dacă l-a pus ea jos până și pe Livache! Și omul nu i-a făcut nimic rău! Intenționa doar să o schimbe din funcție… Ei și ăsta-i motiv de supărare? Aoleu, când e vorba de ciolanul meu!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri