O feerie de culori, la  -CONSTANȚA CU FLORI-!

O feerie de culori, la -CONSTANȚA CU FLORI-!(561)


Simfonia florilor îi va încânta pe constănțeni, la sfârșitul acestei săptămâni, la cel mai colorat târg din municipiu. Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în flori viu colorate, la

Târgul „Constanța cu Flori”.

Timp de patru zile, în perioada 26 septembrie - 29 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 19:00, vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor, pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.

Producătorii alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor.

Târgul „Constanța cu flori” este organizat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri