CUI ÎI ESTE FRICĂ DE ROBOCOAPA VIORICA?

CUI ÎI ESTE FRICĂ DE ROBOCOAPA VIORICA?(939)


Pornind de la modelul masculin de roboțel tip Robocop, pe care îl știm deja cu toții, PSD a trecut la înzestrarea generală cu tehnică avansată cu fluierături. În PSD Constanța, robotizarea activiștilor a intrat în faza finală. Ei au reacționat corespunzător cerințelor cu prilejul alegerilor din PSD la nivel județean. Deocamdată, au reintrat în normal. Jocurile pentru Putere i-au pus pe butuci. Jocurile altora, nu ale lor... Asta înseamnă că au fost supuși unor intervenții tehnice de rutină: ciocul mic, scurtarea nasului la mincinoși, oxidarea brațului drept în contact cu diverse obiecte contondente, etc.

La Constanța, cu prilejul alegerilor de partid, a fost lansată varianta feminină a lui Robocop, gândită, inițial, ca o mașină de vot, în loc de spălat vase, și de periat șefii, ciugulit, ciupit și pupăcit. Proiectul Robocoapa este “greaua moștenire” lăsată partidului de Liviu Dragnea sub sloganul: “Să promovăm femeia din toate pozițiile”. Deși regulile reproducerii umane sunt încă valabile, nu se știe cum s-a ajuns la un număr record de femei robotizate în PSD, unde asistăm la o adevărată invazie de “MISS Robocoapa”!

La început, au fost două. De probă. Rovana Plumb și Sevil Shhaideh, care s-au remarcat prin sacrificiul manifestat față de Dragnea. Dragnea, însă, nu a jucat cinstit și le-a folosit pe cele două robocoape pe post de gâște...Până la urmă, le-a sacrificat ca să-i fie lui bine! A urmat Carmen Dan, focoasa care l-a terminat ca prim ministru pe Tudose de la Brăila! Se știa din vorbe că Dragnea are în arsenalul său o armă secretă, dar nimeni nu avea habar ce și cum…Deși a fost adusă în partid pe o poziție defensivă, robocoapa Dăncilă a devenit extrem de ofensivă! Roboțica se visează prezidentă la Cotroceni!

Câteva date tehnice despre robocoape.
Actualul model funcționează pe baza a 12 programe multilateral dezvoltate. Acestea au fost prezentate de madam Gâju, primărița de la Cumpăna, cu titlul de icoane. Ați văzut cum o pupă doamna Gâju pe doamna Dăncilă? Ca pe sfintele moaște. Tactic vorbind, ca la scrimă. Pas înainte, fandare sau șpagat sufocant, după care urmează îmbrățișările conform STAS-ului în vigoare.

Noua robotizare din PSD a produs unele modificări în conceptul de pupincurism între femei cu funcții înalte. Mărturisesc că, până la această premieră ROBO, nu am auzit ca noțiunea amintită să implice două femei, una șefă și cealaltă subalternă...Robocoapa are capacitatea de a îndeplini mai multe funcții în același timp: mamă eroină, tovarășa Elena Ceaușescu în variantă capitalistă, savantă de renume mondial, tată, ambasadoarea Păcii, cea care ne dă nouă inclusiv ouă…

Ce nu înțeleg eu?
Frica, fățărnicia, lingușeala, lașitatea, slugărnicia unor mahări - bărbați din PSD când se intersectează cu doamna noastră de fier! Dar nu numai când se intersectează…

Cui îi este frică și de ce, de Robocoapa Viorica? Sau frica este în "Firea" lucrurilor?
    

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri