CUM A AJUNS CRAPUL CEL MAI RÂVNIT TROFEU DE PE LACUL CORBU!

CUM A AJUNS CRAPUL CEL MAI RÂVNIT TROFEU DE PE LACUL CORBU!(2243)


În opinia mea, filmul românesc “Operațiunea Monstrul” reprezintă o capodoperă în materie de creații dedicate pescuitului sportiv din România. În primul rând, ca atmosferă. La ora la care scriu aceste rânduri, Lacul Corbu freamătă de tinerețea și frenezia celor care participă la Concursul de pescuit crap - CUPA RIG by ALEXANDRION Group, ediția A-XXVI-A.

Exact ca în filmul amintit, concursul a debutat atât cu alegerea și pregătirea locului de pescuit, după configurația geografică, dar și după norocul fiecăruia. Se poate spune că ne apropiem de punctul culminant al unui veritabil război rece. Pe chipul fiecăruia se poate citi încordarea specifică unui concurs de pescuit, unde trebuie să ai răbdare și nervii de oțel Se știe că prin firea lucrurilor, pescarii sunt cei mai ambițioși și orgolioși competitori. De aceea, prezența în premieră a unor concurenți noi, dornici de afirmare, contribuie la ridicarea ștachetei calitative a concursului. Capturile realizate la ultimele ediții de campionat constituie un stimulent pentru cei care și-au propus să prindă...MONSTRUL din Lacul Corbu. Ultima oară, unul dintre campioni a prins un crap de peste 20 de kilograme! O performanță pe care concurenții de anul acesta și-au propus să o doboare...

Dincolo de concursul propriu- zis, Lacul Corbu oferă nenumărate alte posibilități de recreere. Luând în calcul numărul mare de participanți, la Corbu s-ar putea ține un Congres al pescarilor sportivi de pretutindeni… Lacul Corbu, locul unde, în fiecare an, se organizează marile competiții de pescuit sportiv. În timp, baza de la Corbu a dobândit renume mondial, performanțe notabile în concursurile de pescuit, dezvoltarea unei tradiții trainice.

La acest capitol, trebuie menționate sacrificiile pe care le-a făcut și le face Florin Cârstocea, președintele RIG SERVICE SA! Un om care a dăruit câteva lucruri trainice românilor! În primul rând, a făcut din câteva obiective adevărate bijuterii. Lacul Corbu, cu întregul său complex piscicol și sportiv, reprezintă de asemenea o realizare unicat și o dovadă în plus că Florin Cârstocea sfințește locul! El s-a ținut de cuvânt și anul acesta!

Respectând tradiția, chiar în aceste zile, se desfășoară o nouă ediție a concursului CUPA RIG powered by ALEXANDRION Group Ediția A XXVI-A reunește toată lumea bună a pescuitului sportiv național și mondial.
De data aceasta, sunt prezenți foarte mulți dintre galonații acestei discipline sportive.

La start s-au reunit 54 de echipe, însumând peste 160 de pescari, dornici de competiție! Cu alte cuvinte, este prezentă la Corbu toată floarea cea vestită a pescuitului sportiv! Valoarea totală a premiilor este de peste 101.000 lei. Anul acesta, în premieră, s-a introdus un nou premiu: Captura zilei, cea mai mare captură din fiecare zi de concurs, cu 4 premii a câte 1.000 lei fiecare - premiu primit foarte bine de către cei prezenți la competiție.

Startul s-a dat miercuri, 21 August 2019, cu următorul program:

- 8.00 a.m.: Întâlnirea participanților la Balon - Corbu;
- 9.00 a.m.: Tragerea la sorți;
- 10.00 a.m.: Deplasarea pe sectoare;
- 12.00 pm: Semnalul de începere a concursului.

Vom reveni cu amănunte de la desfășurarea competiției.
Detalii despre competiție și clasament găsiți pe site-ul crapimari.ro , facebook: corbulake.


 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri