PNL Constanța: Ipocrizia de care dă dovadă primarul Constanței nu cunoaște limite

PNL Constanța: Ipocrizia de care dă dovadă primarul Constanței nu cunoaște limite(956)


"Pe principiul “hoțul strigă hoții”, Decebal Făgădău acuză PNL Constanța de sabotaj, dar în realitate chiar el este cel care îi sabotează pe constănțeni.

Ceea ce nu spune primarul “tremurici” este că discuțiile pentru achiziționarea rețelei de termoficare de către municipalitate au început în luna februarie a acestui an.

În tot acest timp, Decebal Făgădău a păstrat o secretomanie suspectă și nu a dat niciun detaliu despre acest proiect. Practic, primarul a avut peste șase luni să pună la punct tranzacția și să prezinte consilierilor un proiect de hotărâre documentat și complet și nu o “fițuică” strecurată în ultimul moment pe ordinea de zi suplimentară a unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

“Este destul de clar că Decebal Făgădău nu crede că acest proiect se va realiza vreodată și îl folosește doar ca promisiune de campanie pentru a mai obține încă un mandat. În fapt, Făgădău îi șantajează pe constănțeni să îl voteze anul viitor în speranța că nu vor mai avea probleme cu căldura după ce rețeaua de termoficare va fi cumpărată de autoritățile locale.
Nimic mai fals, iar reprezentanții Electrocentrale Constanța SA cu care am discutat civilizat și concret ne-au confirmat că nu există posibilitatea ca agentul termic să fie oprit în timpul iernii indiferent dacă rețeaua este cumpărată de municipalitate sau rămâne în proprietatea lor.
Cât privește amenințarea primarului că pierdem 65 milioane de euro fonduri europene este total nefondată având în vedere că, șase luni de zile, nu a făcut niciun efort să atragă acești bani pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe care ar urma să o cumpere. Făgădău joacă periculos și subestimează inteligența constănțenilor care nu vor permite să fie manipulați în așa hal.
Îi punem în vedere primarului să aibă temele făcute la întâlnirea de joi dacă vrea ca acest proiect să aibă votul liberalilor."

 

21 august 2019                                                   Liderul consilierilor locali PNL Constanţa,
                                                                                Adriana Arghirescu
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri