Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PONTA - SALVATORUL TITANICULUI! DAR TITANICUL S-A SCUFUNDAT!

PONTA - SALVATORUL TITANICULUI! DAR TITANICUL S-A SCUFUNDAT!(1355)


Victor Ponta, cândva, “pisicuțul” lui Traian Băsescu, se străduiește din răsputeri să joace rolul unui lider politic important, dar, din păcate pentru domnia sa, nu are pic de credibilitate...Și Băsescu se visa un soi altoit de lider regional, dar domnia sa, fie vorba între noi, măcar are carismă și notorietate.

Ponta are doar notorietatea de fost mare pesedist, cu aptitudinile caracteristice conducătorului iubit… Chiar dacă acum face pe dracu în patru să ne convingă că dumnealui s-a rupt definitiv de trecutul său pesedist!

Ca și alți foști lideri ai PSD, mă refer la Ion Iliescu, Adrian Năstase etc., domnul Ponta nu se poate lepăda de vechile sale ticuri și obiceiuri! Aroganța, miștocăreala ieftină, tentația de a se afunda în polemici de doi lei, ca să arate domnia sa cât este de șmecher, inclusiv cu doamna prim ministru, sunt caracteristici ale pesedistului autentic de ieri și de astăzi.

Indiferent de numărul tumbelor pe care le face și de tehnica folosită, nu îl bagă nimeni în seamă! Desigur, cu excepția celor care și-au pierdut locurile privilegiate în PSD… De-alde Dobre, de pildă, care și-a trădat partidul, care, la un moment dat, l-a săltat, că el are fundul prea jos, în funcția de ministru al Turismului! Dar degeaba, că tot nu a înțeles nimic!

De la o vreme încoace, domnul Ponta se confruntă cu o criză acută de subiecte. De aceea, s-a întors la vechea sa îndeletnicire. Aceea de salvator al Titanicului, gen PSD. Pentru că și-a epuizat foarte repede oferta politică, își face singur publicitate în noua sa calitate.

Deunăzi, am aflat de la domnia sa cum se roagă pesediștii de el să-i salveze de la înec! Cu ce? Cu baloanele lui colorate? Cu momeala rămasă de la Liviu Dragnea? Cu undița moștenită de la Liviu Dragnea? Aia cu care se lăuda el că ne învață să pescuim? Cu trenurile de mare viteză aduse de domnia sa din China? Țară de unde s-a întors roșu din cap până în picioare după o vizită oficială care l-ar fi ofticat la culme pe tovarășul Ceaușescu!

Cum ar putea salvatorul de Titanic să salveze PSD de la scufundarea lentă în care se complace în condițiile în care, se știe, Titanicul nu a putut fi salvat ?

Un alt nonsens. După ce a contribuit decisiv la surparea unității de monolit a PSD, acum, Victor Ponta este chemat să salveze, sau măcar să amâne, dispariția Titanicului pesedist!

Povestea PNȚCD se repetă! Nu degeaba PNȚCD joacă, în prezent, rolul luminiței care, prin grija domnului Pavelescu, și-a reluat locul la capătul tunelului!

Prin astfel de tertipuri ieftine, Victoraș vrea să ne convingă că PRO ROMÂNIA este cu totul altceva decât PSD! Degeaba, se vede că a schimbat doar pălăria! Credeam că va aduce un suflu nou...Da’ de unde! La Constanța, cel puțin, partidul domnului Ponta este ca și inexistent! Din când în când, mai apare câte un fugar de la PSD, care, încălcând regimul de frontieră, se milogește să fie primit în rândurile PRO ROMÂNIA pe post de decor…

Singurul care se afișează în toate ipostazele este Victor Ponta, care, după obiceiurile pesediste, el centrează, el dă cu capul… Măcar de s-ar deștepta înainte ca și partidul ăsta să o ia la vale!
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri