LA MAMMA LEONE - MUZICĂ ȘI DELICATEȚURI

LA MAMMA LEONE - MUZICĂ ȘI DELICATEȚURI(2910)


Restaurantul “MAMMA LEONE” este singurul loc de pe litoralul românesc unde există o corelație perfectă între absolut toate ofertele propuse celor care trec pragul unității. Este o mare șansă să ai lângă tine, în postura celui mai avizat ghid gastronomic din țară, un personaj legendar al bucătăriei românești și nu numai! Cine nu a auzit de Nelu Anca, un patron pitoresc, dar foarte exigent cu bucătarii săi, supervizorul bucatelor până la ultimele două boabe de piper! Așa cum era personajul principal din filmul “Marile restaurante”, care gusta pe ascuns din preparatele comandate de clienți ca nu cumva să se strecoare vreo...eroare!

Chiar există în România un asemenea loc în care clientul să se simtă împărat, apărat, adulat? Există “Mamma Leone” la București, un fel de mama mare, și “Mamma Leone” din stațiunea Neptun. Cu un amendament. Începând din această vară, s-a mutat într-o locație nouă, TRIDENT, lângă gară.

Eu am avut însă șansa de a-l cunoaște la București pe Nelu Anca. Pe marele Nelu Anca, omul celor peste 1.000 de rețete culinare. Fiecare rețetă are povestea ei, întâmplarea ei, savoarea ei, chiar conflictul ei, pentru că au fost și situații când un fel de mâncare nu a ieșit din prima încercare, generând polemici constructive!

Prima remarcă. Aici mâncați și ca acasă și ca la restaurant. Domnul Anca, deja un personaj legendar al alimentației publice românești, este un autentic ghid gastronomic, o enciclopedie vie a ceea ce înseamnă arta culinară. Au fost unii care au încercat să copieze sau chiar să fure din cele peste 1.000 de rețete ale sale, dar s-au lăsat păgubași, când au aflat că marile secrete ale lui Anca sunt fișate în mintea lui și nicăieri în altă parte! Matematicienii visează ecuații și formule, Anca visează rețete culinare! Grija lui față de client este de-a dreptul emoționantă! Când spui “Mamma Leone”, nu te gândești doar la specificul bucătăriei, ci și la grija pe care o poartă personalul celor care trec pragul unității…

La restaurantul “Mamma Leone Trident”, în fiecare seară, aveți șansa să vă întoarceți pe câmpurile imaginare ale tinereții fără bătrânețe. Fiecare dintre noi avem trăirile noastre sufletești. Nu oricine poate ajunge la sufletul cuiva.. .Cu o singură excepție: formația “MAMMA LEONE BAND”. Nu îmi este rușine să recunosc că, într-o seară, am lăsat o lacrimă pe obrazul meu la auzul unor melodii celebre! Acum nu mai trebuie să caut benzile mele de magnetofon! De câte ori vreau să ajung pe Marte, la reședința formației Bee Gees, mă urc în mașina timpului, “MAMA LEONE BAND”. La pupitrul de comandă se află: Paul Negoiță(voce, șeful trupei), Adi Mondescu(orgă), Mihaela Mondescu(voce, solist vocal), Mircea Bălan(voce și chitară), Marta Onilă(voce) și Coli Goșu(organist, muzică grecească și machedonească).

Regizorul și impresarul este Nelu Anca, care a pus în scenă un adevărat show. Programul artistic începe, în fiecare seară, de la orele 20.00 și se termină târziu, la miezul nopții. Trupa Mamma Leone Band te încântă cu un repertoriu divers, abordând toate genurile muzicale, de pe toate meridianele lumii… Show-ul exploziv, colecţia de suveniruri care îți reamintește de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează reușita unei seri de vis.

Așadar, pregătiți-vă să petreceți o seară plină de note calde, de iubire și nostalgie, dar și cu ritmuri de foc, ce te fac să dansezi...o seară întreagă! Și, finalul de senzație, cu muzică tradițională, grecească, românească, machedonească, de încins hore...Petrecere mare!

O seară petrecută la Mamma Leone este o reușită a vacanței de pe litoralul românesc!

Oferta culinară diversificată, cu mai multe specialități ale casei și băuturi adecvate meniului. Deschidem la întâmplare meniul și alegem cel mai bun storceag, pastrama si batogul de sturion, cabanos, micii și zacusca din pește, icrele, specialitatea Nelu Anca, peștele gătit în toate felurile posibile, fructele de mare, plăcintele și prăjiturile casei….

Toate într-o atmosferă plăcută, destinsă, într-un veritabil cadru natural, terasa MAMMA LEONE TRIDENT fiind considerată printre cele mai nobile de pe litoral.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri