Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
MAMA LEONE S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ, LA NEPTUN!

MAMA LEONE S-A MUTAT ÎN CASĂ NOUĂ, LA NEPTUN!(5770)


Sunt convins că, dacă îl trezești noaptea din somn pe Nelu Anca, patronul restaurantului Mama Leone, și îl întrebi de o rețetă culinară, indiferent de originea ei seculară, îți prezintă pe loc, până la cele mai mici detalii, formula ideală. Foarte multe dintre ele sunt creația lui! Clientela din București, miniștri, politicieni, jurnaliști, actori etc., îi trec deseori pragul, curioși să vadă ce a mai inventat nea Nelu! Patru boabe de piper, nu mai mult, o foaie de dafin, două roșii coapte, atât, și amesteci ca să nu se prindă...Cântărește totul în mintea lui, măsoară din priviri și, în mod cert, analizează, face combinații, dar nu la întâmplare, ci după o concepție proprie. Are toate calitățile unui gastronom desăvârșit. Știe ce să îți recomande. Vinul ăla pentru pește, vinul ăla pentru vită, celălalt pentru restul. 

La Mama Leone, dominante sunt rigoarea nemțească și bucătăria românească!

E maestru în “deschideri”. Batog și ficat de morun, icre din toate, chifteluțe, cabanoși, mici din pește, salată de scrumbie, etc. În bucătărie el este dirijorul, el este pianistul. A făcut din pește un produs universal. Face din el sarmale, andrei umpluți, musaca etc. Toți peștii marini și dunăreni, pe plită sau în specialități deosebite.
Nu mai vorbesc de bucătăria tradițională, unde rața pe varză sau berbecul sunt preferate... Și desertul, te face să te simți din nou copil, ca la mama acasă!

Domnul Nelu, de la Mama Leone, cum îi spun prietenii și cunoscuții, este o enciclopedie culinară, un radar în permanentă funcțiune, cu toate simțurile în mișcare, care nu dă greș niciodată. Prin tot ceea ce face, ca un artist desăvârșit în arta culinară, e un geniu. Noaptea visează sau gândește noi rețete și ziua le testează. În aparență, o treabă pământeană accesibilă oricui, dar, în realitate, dacă nu ai harul necesar, dat doar de Dumnezeu, e greu să ajungi la o asemenea performanță! Constanța nu are privilegiul de a beneficia de o bucătărie atât de complexă în timpul anului!

Nelu Anca, de la Mama Leone, vine în fiecare vară pe litoral, ca să ne răsfețe cu preparatele minune cu care diversifică oferta estivală…A conceput chiar și un menu special pentru turiștii care iau o pauză de plajă, pentru a se bucura de bunătățile restaurantului.

Mama Leone-Trident și-a deschis porțile pentru fanii săi și turiștii veniți la mare. Dar, începând din acest sezon estival, într-o nouă locație. NEPTUN, Strada Crinului, nr 5, lângă gară.

În fiecare seară, la Mama Leone-Trident, pe lângă plăcerile culinare, la puteți satisface și pe cele muzicale și divertisment. Vă puteți bucura de un program divers de muzică live cu nume celebre, mai mult decât romantic. Ringul de dans este foarte frumos amenajat și vă provoacă sa petreceți o frumoasă seară de vacanță la mare!

Nelu Anca vă așteaptă cu brațele deschise! El este o gazdă desăvârșită!

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri