CUM A RĂMAS NENEA IORGA FĂRĂ PARTENERII SĂI  DE CACEALMALE POLITICE!

CUM A RĂMAS NENEA IORGA FĂRĂ PARTENERII SĂI DE CACEALMALE POLITICE!(1797)


Deunăzi, un confrate făcea teoria dedublării unor personaje politice de la noi și de pretutindeni. Autorul, el însuși victimă a dedublărilor de neam prost, poza în lupul moralist! Teoria chibritului are efecte dezastruoase asupra sa. Din punct de vedere moral,nu domnia sa era cel indicat să abordeze subiectul în cauză…După dedublare,pentru unii, Claudiu Palaz a devenit “Nenea Iorga”! Iar pentru alții “omul negru’. Cum, dar parcă era alb și cei din grupa mare a hagienilor îl pupau în fund cu carul! Poate în cerul gurii pe căldurile astea!

De la încheierea alegerilor europarlamentare, ca dată istorică, Nenea Iorga jelește de zor la căpătâiul PSD, care se zbate într-o grea suferință! Cât timp s-a aflat la Putere, PSD i-a fost ca un frate! Mai mult, partenerul său de cacealmale politice… Merită puțină anafură! Cât era ziua de lungă, se țineau de șotii! Merită o colivă extra!

Nenea Iorga folosea pocnitori ca să pară un opozant de temut, gata să ia oricând gâtul “ciocoilor pesediști”! În realitate, se răstea preventiv la ei: “Cine nu e gata, bre, îl iau cu lopata!” De fapt, striga până îi adormea lopata pe picior!

Când era ciupit ușor de fund, PSD se tăvălea pe jos și urla, chipurile de durere, ca să creadă lumea că a furat-o rău de tot peste ceafa-i lată! Aiurea. În realitate, jucau fripta pe interese. Una ție, una mie...Uneori, PSD se bălăcea într-un lighean cu bulion ca să pară că a încasat-o rău de tot de la Nenea Iorga! Căruia i se mai zicea și “Cel groaznic”! Căzută în cur de la o înălțime rezonabilă, lumea se minuna în gura mare: “Cum, domnule, Iorga ăsta se bate de unul singur cu PSD!” Cu balaurul cu șapte capete! Șapte erau până la alegerile europarlamentare. Acuma stau unde îi stau și picioarele PSD-ului…

Din nefericire pentru poporul român, Nenea Iorga, alias Claudiu Palaz, a trecut la mustață linia de sosire la alegeri! Aud că se dă rotund în privința rezultatului obținut de PMC și că își arogă merite care nu i se potrivesc, fiind mai mari decât propria sa căciulă... Și el, și “tomată”, ca să nu mai spun de Turcescu, să-i pupe în cor mâna lui Băsescu!

Nenea Iorga însă, nu prea are ținere de minte! După ce am pus umărul decisiv ca să ajungă prefect, acum, face glume proaste! Nenea Iorga a jucat în toate rolurile principale: prefect și subprefect, vicepreședinte al CJC, președintele filialei PMP și e candidat la toate funcțiile posibile de conducere…

Ca simplu cetățean, am pus și eu o întrebare instituțiilor abilitate. Ce a lăsat Nenea Iorga în urma lui? Ca prefect al județului Constanța, în mod deosebit! Ca să știm și noi de ce sare uneori calul de dar, care-i fără dinți! Păi, dacă își parchează mașina unde vrea el, înseamnă că e veteran de război! Să poarte, domnule, medalia de dorobanț pe piept, ca să nu mai întrebe lumea de ce el poate trăi pe picior mare dintr-un salariu de înalt funcționar la stat și ei, din păcate, NU!

E drept, sărmanul Iorga, cu modestele lui economii, abia a reușit să își cumpere o jumătate de mașină! Din cauza sărăciei în care se zbate, a fost nevoit să achiziționeze o mașină fără acoperiș! Miluiți un biet vicepreședinte de județ! Cum o să se descurce el fără susținerea prietenilor săi din PSD, cu care a conlucrat cât timp Băsescu a suferit de orbul găinii!

Cu cine o să mai conlucreze domnia sa în numele frăției personale cu PSD Constanța? De ce nu se mai plimbă la vedere cu mai marii din PSD de când aceștia au pierdut alegerie? Da, iertare, cu Țuțuianu ce ai pățit de ți-ai asmuțit câinele de pază pe el! Nu-i mai încurajezi pe nătângii din preajma ta ca să-l înjure pe primarul Vrabie?

Revin la adresa trimisă de ziarul nostru domnului prefect Dumitru Jeaca. Aș vrea să cred că domnia sa nu ne confundă cu Primăria Medgidia! Din păcate, alte întrebări puse de grupul “Constanța Altfel” sunt ignorate de instituțiile abilitate să răspundă!

Cine și de ce îl apără cu atâta strășnicie pe Nenea Iorga!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri