Eveniment de promovare a soluțiilor SMART, benefice tuturor!

Eveniment de promovare a soluțiilor SMART, benefice tuturor!(996)


Societatea liberală și ISP România, alături de partenerii săi europeni Martens Centre for European Studies și Fundația Hanns Seidel, vă invită să luați parte la "Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă", ediția a III-a, în perioada 20 - 22 iunie, la Hotel Richmond din stațiunea Mamaia.

Gazdele constănțene ale acestui eveniment unic pentru județul nostru vor fi deputatul Bogdan Huțucă și consilierul județean Bogdan Bola. Agenda evenimentului cuprinde prezentarea și dezbaterea unor soluții de tip „smart city” implementate deja în România și în Europa, prezentarea surselor de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele administrației locale, cât și pentru inițiative comerciale sau sociale, dar și networking cu reprezentanții acestora.

Forumul Antreprenorilor în Administrația Inteligentă aduce laolaltă reprezentanți din partea mediului de afaceri, administrațiilor locale, companiilor de consultanță pentru fonduri nerambursabile, organizațiilor neguvernamentale și unităților de educație profesională, fiind centrat pe soluțiile de tip ”smart administration”, ”smart city”, ”smart education”.

Când spunem ”smart” ne gândim la reducerea consumului și implicit a costurilor pentru utilități, la parcări inteligente, managementul traficului, iluminat inteligent, noi metode de protecție a mediului, primărie digitală, servicii publice accesate on-line, cataloage electronice, lecții cu suport on-line etc.

În cele trei zile, profesioniști în administrație publică, dar și din mediul privat sau ONG-uri vor vorbi pe larg despre toate aceste subiecte, prin exemple concrete și de bune practici în domeniul digitalizării și administrațiilor inteligente.
Printre speakerii evenimentului se numără Marius Bodea, consultant dezvoltare aeroporturi și coordonatorul modernizării aeroportului Iași, Marius Moș, directorul departamentului pentru proiecte europene din cadrul Primăriei Oradea, Mihaela Cândea Mirea, directorul executiv al ONG Mare Nostrum, George Anghel, președintele Asociației Române pentru plățile electronice și Tatian Diaconu, coordonatorul celui mai mare proiect de regenerare urbană din România.

Astfel, gazdele liberale ale acestui forum își propun să realizeze un eveniment interactiv, cu vizite în teren și multe discuții deschise între factorii de decizie în domeniu, deoarece implementarea unor astfel de proiecte generează bunăstare pentru cetățeni și aduce beneficii tuturor celor implicați.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri