PNL premiază creativitatea copiilor!

PNL premiază creativitatea copiilor!(1236)


Președintele OFL Municipiul Constanța, Adriana Câmpeanu, împreună cu echipa OFL Municipiul Constanța, au organizat astăzi, la sediul filialei PNL Constanţa, un concurs de desen pentru copiii cu vârstele cuprinse între 5-10 ani, cu ocazia zilei de 1 iunie.

La eveniment au participat consilierul judeţean liberal, George Niculescu şi preşedintele OFL Judeţul Constanţa, Mihaela Scrieciu.

Preşedintele OFL Municipiul Constanţa, Adriana Câmpeanu:
„Uneori, avem nevoie să ne reamintim de magia copilăriei și să ne bucurăm mai mult de lucrurile mărunte. A sosit momentul să lăsăm grijile deoparte și să ascultăm vocile celor mici. De Ziua Internaţionala a Copilului sărbătorim creativitatea și inocența micuților. Copiii sunt precum florile. Ei cresc, dar depinde doar de noi, adulții, cum. Se spune că "o educație bună este izvorul întregului bine în lume". Noi, părinții, avem această responsabilitate. Copiii de astăzi sunt adulții de mâine.”

Copiii au fost încurajaţi să îşi exprime creativitatea prin desen, tema evenimentului fiind „Europa în culori”.

La finalul concursului, ingeniozitatea şi talentul micuţilor au fost premiate şi sărbătorite de reprezentantele organizaţiei de femei a PNL Constanţa.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri