Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 76 -a, 07 - 12  mai 2019

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX Ediţia a 76 -a, 07 - 12 mai 2019(1999)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), organizează, în perioada 07 - 12 mai 2019, cea de a 76 -a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Între 07-08 mai, in cadrul TINIMTEX, producătorii români, care prezintă, la fiecare ediţie, colecţii noi și diversificate, au prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, aceste două zile fiind destinate exclusiv contractărilor.

Pentru prima dată, dupa mulţi ani, se reia tradiţia rezervării unor zile ale târgului numai pentru sesiunea de contractări.

Vizitatorii, respectiv cumpărătorii, vor avea acces in târg în zilele de 9-12 mai (de joi si până duminică).

Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia și reunește circa 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

La această ediţie, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile în atragerea de firme producătoare de îmbrăcăminte si încălţăminte, astfel încât, la ediția din luna mai, a TINIMTEX, din totalul participanţilor ~ 85 % sunt producători, iar comercianţi ~ 15 % .

Ponderea firmelor expozante, pe județe, este următoarea:

Bucureşti 27 %
Braşov 12 %
Iași 11%
Constanța 10 %
Suceava 8 %
Neamţ 6 %
Arad 5 %
Argeş 5 %
Brăila 3%
Timişoara 3 %
Targu Mureş 3 %
Bistrița 3%
Sibiu 3%

Ediția din luna mai a TINIMTEX dă startul cumpărăturilor din această perioadă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel :

Pavilion Expozițional parter - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii
Pavilion Expozițional etaj - genți și accesorii, încălțăminte

Program de vizitare:

În perioada 07-08 mai: 10.00 - 19.00 (numai pentru comercianti)
joi-sambata 09-11mai 10.00 - 19.00 -pentru publicul larg
Duminică, 12 mai: 10.00 - 16.00 - pentru publicul larg
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri