Bugetul de înmormântare al Constanţei

Bugetul de înmormântare al Constanţei(2471)


Constat cu tristețe că administrația locală condusă încă, din păcate, de Decebal Făgădău a mai făcut un pas în distrugerea orașului şi scăderea calităţii vieții locuitorilor săi.

Adoptarea celui mai slab buget al Constanţei nu face altceva decât să certifice că Decebal Făgădău şi acoliții săi îşi canalizează atenția spre satisfacerea intereselor personale şi ale camarilei spre care direcționează banii publici şi pune din nou pe ultimul loc dezvoltarea orașului.
Singura grijă a primarului invizibil este să asigure un trai mai bun celor pe care îi servește şi care au grija de el.

În imensa sa înțelepciune, Făgădău a reușit să identifice ca unică variantă a alimentării bugetului, mărirea taxelor şi impozitelor pe care le plătesc constănțenii şi puţinii agenți economici care îşi desfăşoară activitatea în acest oraș. Ba chiar l-a întrecut şi pe mentorul şi predecesorul său, Radu Mazăre, în lăcomie, majorând taxele mai mult decât o făcea fostul primar.

Îl invit pe Decebal Făgădău să mai parcurgă o dată proiectele depuse de liberali şi respinse de camarila pesedistă şi să înveţe ce înseamnă să lucrezi în interesul oamenilor pe care îi reprezinți şi nu a unui grup restrâns de acoliți.

Îi mai atrag atenția primarului Constanţei că are doua ajutoare nocive şi nepregătite în persoana viceprimarilor Dumitru Babu şi Costin Răsăuţeanu, care au demonstrat de-a lungul timpului că sunt campioni doar la decizii şi acțiuni împotriva constănțenilor şi nu în beneficiul lor.

26 aprilie 2019                                                                 Prim-vicepreședintele PNL Constanţa,

                                                                                           Septimiu Bourceanu


 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri