Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
CÂRNAȚII DIN APĂ, TE SATURĂ ȘI FAC ȘI TREABĂ!

CÂRNAȚII DIN APĂ, TE SATURĂ ȘI FAC ȘI TREABĂ!(2218)


Șuțeanu, patronul carmangeriei din Piața IMUM, din Medgidia, fan deschis al produselor Bio, a lansat un produs nou: cârnații din apă.

Rețeta a fost concepută în laboratoarele sale secrete și e pe cale să revoluționeze industria alimentară. Deoarece conține foarte multă apă, cârnatul lui Șuțeanu ar putea deveni afluentul Dunării. E o vorbă. Cine poate, oase roade. În cazul nostru, mănâncă cine știe să înoate.

Fiind conceput pe bază de apă chioară, poate fi considerat un produs dietetic. Garanția privind calitatea sa? Și familia patronului, zice cineva din magazin, obișnuiește să consume astfel de delicatese!

Oare? Cârnații din apă, te satură și fac și treabă!

Când cumpărați apă minerală, dați la schimb cârnați pe post de sticle goale. Având membrana foarte rezistentă, pot fi folosiți ca recipienți la stingerea incendiilor. Sunt recomandați pentru gargară. Întrețin tenul. Se mănîncă mai ușor cu lingura, pentru că, după ce îi prăjești, scad în volum și greutate! Se sparg uneori în tigaie, dar nu împrăștie, precum sticlele, cioburi. Te ajută să faci pluta în caz de naufragiu. Cu o condiție. Să-și reia “Titanicul” cursele deja regulate. Te poți antrena să vorbești ca și cum ai prune în gură. E bine să știi șmecheria asta în politică…

Cârnații cu apă te ajută la scufundări, în situația în care prin absurd apare Cattani de la Protecția Consumatorului… Dar nu cred. După ce mănânci câțiva cârnați din apă, trăiești o zi întreagă cu senzația că ai broaște în burtă! E un produs recomandat tuturor celor care se laudă că nici usturoi nu au mâncat, bazându-se pe faptul că respectivul cârnat nu conține nici măcar condimente suficiente.

Cârnatul e ca boilerul: ai apă caldă tot timpul. Poate fi folosit și ca, scuzați, compresă. Se pot organiza plimbări cu submarinul. Ținând cont de nivelul ridicat al cotelor apelor, se recomandă servirea cârnaților în ținuta recomandată de Salvamar. În nici un caz, indiferent de tematică, la masă, să nu lipsească colacul de salvare ca tacâm principal. Cu trei cârnați bine legați putem deveni frați!
  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri