Delta Dunării, prezentă la cel mai mare târg pentru pescari

Delta Dunării, prezentă la cel mai mare târg pentru pescari(1818)


În perioada 28-31 martie are loc, la București, în cadrul complexului expoziional Romexpo, a IV-a ediție a Fishing & Hunting Expo, cel mai mare târg dedicat pescarilor, vânătorilor și pasionaților de ambarcațiuni din România.

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este prezentă la Fishing & Hunting Expo 2019 cu un stand la care pescarii pot găsi cele mai bune oferte de cazare în județul Tulcea și în Delta Dunării, precum și pachete turistice dedicate în incintele de pescuit din zona județului. Vizitatorii Fishing & Hunting Expo pot lua contact, tot la standul AMDTDD, cu unii dintre meșteșugarii treadiționali din județul Tulcea, care-și prezintă cu această ocazie produsele muncii lor, specifice Dobrogei de Nord.

Incintele de pescuit care prezintă la F&S Expo pachete speicale dedicate pescarilor sunt Cormoran, Holbina Trei BIbani și Lunca1, Lunca 2, Lunca 3 din Jurilovca. De asemeni, sunt prezente cu oferte de cazare resortul Green Village din Sfântu Gheorghe, complexul Egreta Delta Dunării și comuna Jurilovca.

HOLBINA TREI BIBANI: Cea mai bună locatie din România unde poți prinde știuci de peste 1 metru! Holbina este amplasată la marginea golfului cu același nume, lânga lacul Razelm.

GREEN VILLAGE RESORT: Situat în Sfântu Gheorghe, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră, Green Village Resort 4* înseamnă atât o vacanță pe litoral, cât și o evadare în inima Deltei.
Fiind situat într-un tărâm unic, a fost construit în deplină armonie cu natura: arhitectura păstrează caracterul local, iar materialele sunt durabile și 100% ecologice.

COMUNA JURILOVCA: Oricine ajunge la Jurilovca pentru o vacanță scurtă sau un concediu complet, descoperă că o sesiune de pescuit recreativ este una dintre activitățile care nu pot fi ratate în regiune. Destinație turistică foarte apreciată în ultimii ani, considerată a fi una dintre porțile de intrare în Delta Dunării, Jurilovca oferă diverse posibilități de cazare și de transport pe apă.
Pasionații de pescuit au la dispoziție bunul natural – Complexul Lagunar Razim-Sinoe – sau incintele private Lunca1, Lunca 2, Lunca 3 (care însumează peste 800 ha) pentru pescuit staționar sau spinning la știucă, biban, șalău, crap, caras sau somn.

COMPLEX EGRETA DELTA DUNARII: Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.
Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Hidroturism, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

HOTEL PLUTITOR DELTA – MARINE DELTA DUNARII: La începutul anului 2009 pontonul dormitor a fost complet reabilitat,iarîn luna septembrie a aceluiași an a fost dat în folosințăși lansat în circuitul turistic, devenind Hotelul Plutitor Hidroconstrucția/Delta-Marine.
Pontonul poate fi amplasat pe canale greu accesibile și are la dispoziție ambarcațiuni rapide, ambarcațiuni cu vâsle, unelte și scule de pescuit.

 

Despre Noi:

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării este o organizație neguvernamentală, cu personalitate juridică, înființatăîn luna aprilie 2018, cu scopul de a promova și de a dezvolta, pe termen scurt, mediu și lung, Delta Dunării și Dobrogea de Nord. Membrii asociației sunt: Consiliul Județean Tulcea; Primăria Municipiului Tulcea; Primăria Comunei Jurilovca, Asociaţia Comunelor din România – Filiala Judeţeană Tulcea, „Complex Delta” S.R.L; „Europolis” S.A. „Holbina – Trei Bibani” S.R.L.; „Navlomar Maritime” S.R.L., Complex Cormoran; Complex Egreta Hidroturism; Asociaţia Eco Delta Dunării, formată din: Complex Green Village; Green Delta Tour S.R.L.; Touring Delta S.R.L.; Ibis S.R.L.; Descoperă Delta Dunării S.R.L.; Compania de Turism S.R.L. Ivan Patzaichin; Eden Travel Partener SRL; Hotel Delta Est – Sulina; Asociația operatorilor din agricultura ecologică „Bio România” – filiala Tulcea.

Echipa de Comunicare
AMDTDD
E-mail: asociatia_deltadunarii@yahoo.com
Mobil: 0744 358 114 - Cătălin Țibuleac, președinte AMDTDD
jooble.org