NUMEROLOGIA  şi PREŞEDINŢIA pentru UCRAINA

NUMEROLOGIA şi PREŞEDINŢIA pentru UCRAINA(1864)


Au fost 44 de candidați  înscrişi în lupta pentru câștigarea funcției de președinte al Republicii Ucraina, la alegerile prezidențiale din 31 martie 2019. Președintele este ales prin vot popular direct pentru un mandat de cinci ani. Puterea legislativă este reprezentată de un parlament unicameral cu 450 de membri, numit Verhovna Rada. Parlamentul este responsabil de formarea Cabinetului de Miniștri, condus de un Prim Ministru.

Trei dintre candidați se delimitează în sondaje până acum substanțial de ceilalți: actualul președinte, Petro Poroșenko, situat pe locul secund, cu 16,8 % intenții de vot, Iulia Timoșenko, fost prim-ministru, cu un procent de 16,2 % și Volodymyr Zelensky cu un procentaj surpriză, de 25,1 %.

 

VOLODYMYR OLEKSANDROVYCH ZELENSKY tânăr politician, actor, scenarist și director al studioului de film KVARTAL 95, cunoscut publicului datorită serialului de succes SERVANT OF THE PEOPLE (SLUGA NARODA), în care interpretează rolul unui umil profesor care ajunge președintele Ucrainei și din această poziție luptă împotriva corupției din țară, continuând să trăiască și să locuiască în condiții modeste, ocupă primul loc în sondaje cu un procent de 25,1 dintre alegătorii care au declarat că se vor prezenta la urme.

În urma întocmirii profilului numerologic, pe baza datei de naștere și a numelui complet (care se bănuiesc a fi cele reale) - 25 ianuarie 1978 - am descoperit că este serios, implicat, asumându-și responsabilitatea faptelor sale, cu respect pentru familie și importanța acesteia. Are calități de dascăl, de profesor, îi place să le spună celorlalți cum ar fi mai bine să își organizeze viețile și îl deranjează când sfaturile nu îi sunt urmate întocmai. Talentat și deosebit de norocos, agitat și veșnic în căutarea provocărilor, el are nevoie să fie în centrul atenției, să fie iubit și aplaudat. Cu o memorie excelentă și o capacitate de a risca deosebită, se descurcă în orice situație, se ia la întrecere cu provocările. Poate interpreta orice rol, se poate plictisi cu ușurință, se poate manifesta exploziv (cifra destinului 6 din 3 și 3). Încăpățânat și diferit, poate deveni dificil, poate fi greu de pătruns. Înțelege cu ușurință caracterele oamenilor, pricepe ce se află dincolo de cuvinte, ce determină gesturile. Preferă să-și înțeleagă propriile greșeli, îl deranjează când primește îndemnuri sau ordine (cifra zilei de naștere 7). Este sensibil, putând fi rănit cu ușurință (linia sensibilității 258 prezentă în numerograma datei sale de naștere). Este activ (linia completă 789 prezentă în numerogramă), și cu îndemnurile potrivite și cu o echipă acceptată de el, poate duce cu ușurință lucrurile până la capăt (linia hotărârii 157 prezentă în numerogramă). Lupta sa cu sine este legată de o anumită incapacitate de a munci susținut (cifra de tensiune 4). Iese din necazuri devenind rece, insensibil, focusându-se clar pe obiectivele sale, organizându-se impecabil (caracteristica ascunsă 4).

Anul 2019 are pentru el o vibrație 2: mai diplomat, mai prietenos, mai răbdător, încheie parteneriate de succes, este dorit de cei mulți. Există însă oscilații bine/rău ale stărilor fizice și psihice.

Luna martie cu a sa vibrație personală 5, îl determină pe Zelensky, să fie mai adaptabil, mai convingător, să fie capabil a crea realități alternative care să devină deosebit de atractive pentru cei din jurul său.

Ziua de 31 martie 2019 este dramatică, încărcată cu emoții de tot felul, dificilă, în care va fi tentat să rupă relații, parteneriate, în care va dori să renunțe la multe proiecte.

 

IULIA VORODIMIRIVNA TIMOȘENKO, întâi om de afaceri ulterior politician, fost prim-ministru al Ucrainei în perioada decembrie 2007- martie 2010, plasată, în anul 2005, de revista FORBES, pe locul III în clasamentul celor mai puternice femei din lume a mai trăit experiența candidaturii la alegerile prezidențiale, în anul 2010, când a fost învinsă de Viktor Ianukovici. După un verdict dur, de șapte ani de închisoare pentru abuz de putere, a fost eliberată la 22 februarie 2014 în urma eliminării din Codul de Procedură Penală a articolului pe baza căruia a fost condamnată.

Cifra destinului său, 9 din 2 și 7 și cifra zilei de naștere 9 (data nașterii: 27 noiembrie 1960), ne dezvăluie că este în primul rând mânată de bune intenții în toate demersurile sale. Își iubește semenii, este capabilă de acte caritabile, este generoasă, simțindu-se adeseori apăsată de soarta întregii lumi, pe care trebuie să o apere ea, indiferent de consecințe. Încăpățânată și intuitivă, ermetică și mereu diferită, poate avea presimțiri, premoniții, poate avea capacități extrasenzoriale. Are o relație deosebită cu Divinitatea, este un fin observator al naturii umane. Deși este un partener de nădejde pentru care totul este foarte clar delimitat, binele de rău, prietenii de dușmani, vorbele de fapte, întotdeauna va acționa doar așa cum crede ea că e mai bine. Comportamentul îi este plăcut dar și vijelios dacă o superi. Își dorește să înțeleagă motivele acțiunilor celorlalți, firea oamenilor și, uneori, tot ce dorește este să fie puțin singură, să își pună ordine în gânduri (cifra vocalelor 7). Este percepută ca fiind cameleonică deși nu se preface, doar se cenzurează (cifra consoanelor 5). Îi este dificil să susțină o aceeași activitate repetitivă pentru un timp îndelungat, reușește acest lucru cu ajutorul celorlalți, niciodată singură (cifra de tensiune 4).

Anul 2019 are, pentru ea, o vibrație 5: deosebit de convingătoare, schimbare esențială a modului de acțiune, a garderobei, a locului de muncă, șansa unui nou început dar și mai multă superficialitate, și mai mulți bani cheltuiți, aproape de risipă.

Luna martie 2019 are pentru ea o vibrație 8, este mai atentă la detalii, veșnic nemulțumită, războinică, răzbunătoare, speculează fiecare greșeală a contracandidaților. Ziua alegerilor, 31 martie 2019, are pentru ea, o vibrație 3, vibrația nervilor, a norocului. Surprinzător, norocul nu înseamnă îndeplinirea dorințelor ci, în cele mai multe situații, ocolirea inconștietă a unui eveniment care în timp provoacă necazuri importante.

 

PETRO OLEKSIIOVICI POROȘENKO (data nașterii: 26 septembrie 1965), actualul președinte al Ucrainei, ales la 25 mai 2014, este miliardar, politician, printre companiile sale numărându-se fabrica de ciocolată ROSHEN, supranumit Regele Ciocolatei, a condus Consiliul Băncii Naționale a Ucrainei în perioada 2007- 2012.

Diplomat și șef, prieten, sigur pe sine și orgolios, știe să asculte opiniile celorlalți, în situații dificile chiar urmează sfaturile înțelepte. Nu uită, nu iartă afrontul adus, are capacitatea de a aștepta îndelung pentru a se răzbuna. Aflându-se mereu ori la o extremă ori la cealaltă, ori cumsecade ori foc și pară, opiniile îi sunt mereu ferme. Bun organizator, ușor emotiv, planifică totul cu atenție (cifra destinului 2 din 1 și 1). Ambițios și nemilos, deosebit de atent și de chivernisit, dur și de neclintit, știe ce vrea, știe ce poate și nu își plânge de milă niciodată, milităros, rezistent fizic și psihic, preferă să se bazeze pe propriile puteri. Bun finanțist, nu împrăștie banii, îi repectă. Perfecționist, poate deveni nesuferit din cauza atenției deosebite și a nemulțumirii permanente. Are nevoie de luptă, o provoacă, îl ajută să evolueze. Dacă nu are cu cine își măsura puterile, privește în oglindă cu atenție și pornește la luptă. Uneori uită să-și manifeste afecțiunea, alteori uită că are nevoie de odihnă . Este loial, patriot, nu supotă minciuna, pedepsește aspru lenea și trădarea (cifra zilei de naștere 8). Cei doi de 9 din numerograma ne arată că are o capacitate remarcabilă de analiză și sinteză adică este periculos de inteligent. Nimic nu-l poate opri din ceea ce are de gând să facă (are linia hotărârii 159). Comportamentul îi este dificil, ușor infatuat, greu de ajuns și de rezistat în preajma lui (cifra numelui complet 7). Oferă sfaturi cu generozitate, îi ajută pe cei care merită, iubește poporul în felul său și încerce să rezolve cât mai multe dintre problemele acestuia (cifra personalității 9). Își dorește să fie mai responsabil, mai serios, își dorește ca ceilalți să îi urmeze sfaturile (cifra vocalelor 6). Ceilalți îl percep ca fiind lider, conducător, orgolios și tiranic (cifra consoanelor 1). Nu suportă autoritatea celorlalți. Nu suportă să aibă un șef, nu suportă să primească ordine (cifra de tensiune 1). Când are necazuri, examinează problema atent, privește în grădina celuilalt și îl atacă acolo unde acesta este mai slab, se bazează pe studierea detaliilor și apoi atacă, iese la luptă (caracteristica ascunsă 8).

Anul 2019 este un an bun pentru el, cu o vibrație personală 2. Primește sprijin din partea multora, încheie parteneriate convenabile, se decurcă bine în public. Luna martie 2019 aduce schimbări neașteptate, esențiale, modifică rapid modul de acțiune.

Ziua de 31 martie are o vibrație 9, pentru el, o vibrația care-l ferește de marile necazuri și care promite chiar și ceva reușite. Vibrația personală a zilei de 25 mai 2014 (când a ieșit câștigător în lupta pentru funcția de președinte), a fost tot 9.

Al doilea tur de scrutin se va desfășura pe 21 aprilie 2019 - zi cu o vibrație universală 1, vibrația puterii, a începutului de drum, a încrederii în propriile forțe.

Pentru toți cei trei candidați zilele de 31 martie și 21 aprilie 2019 au aceleași vibrații: Poroșenco 9, Timoșenco 3, Zelensky 9.


 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri