Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Bărbat înjunghiat la Poarta Albă. Becali are de ce să se teamă(1825)


Gigi Becali va fi mutat din penintenciarul Jilava, cel mai probabil la Poarta Albă, în Constanța. Acesta nu va avea, se pare, zile prea liniștite aici. Chiar astăzi, unul dintre deținuți a fost înjunghiat de către un alt bărbat încarcerat, în spitalul închisorii, victima fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Penitenciarului Poarta Albă, incidentul s-a produs duminică, în jurul orei 21.30, în secţia de psihiatrie a unităţii, unde în urma unui conflict spontan un deţinut în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat de un alt deţinut în vârstă de 18 ani.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea sa de sănătate fiind stabilă.
Deţinutul rănit este condamnat la o pedeapsă de patru ani şi două luni pentru tentativă de tâlhărie. El este recidivist şi execută pedeapsa privativă de libertate în regim de maximă siguranţă.

Deţinutul agresor execută o pedeapsă privativă de libertate în regim semideschis, având o condamnare de doi ani şi jumătate pentru tentativă de furt calificat.

Conducerea penitenciarului a început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, fiind sesizat şi Parchetul Judecătoriei Medgidia.

De asemenea, va fi sesizată comisia de individualizare a pedepselor privative de libertate, pentru includerea deţinutului în vârstă de 18 ani în categoria deţinuţilor care prezintă risc pentru siguranţa penitenciarului şi implicit a schimbării regimului de executare în regim de maximă siguranţă.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri