Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
CONSILIERII ABUZIVI -NU! AU PRIMIT ȘI EI UN -NU!-

CONSILIERII ABUZIVI -NU! AU PRIMIT ȘI EI UN -NU!-(2156)


M-am întrebat de multe ori cum ar putea fi catalogată atitudinea unor oameni, indiferent cine sunt ei, care merg tot timpul contra vântului, chiar și fac, cu riscul de a se uda singuri…

Cu atât mai mult cu, cât, în cazul nostru, avem, totuși, de-a face cu o armată de consilieri, personaje importante, care se opun “papagalicește” oricărei inițiative lansate de gruparea condusă de primarul Vrabie!

Cât de cătrănit să fii pe lumea asta, ca să vezi totul în negru și să te opui tot timpul primarului, doar de dragul de a-l boicota pe picior mare!

Când vezi că în activitatea acestor domni cuvântul de ordine este -NU-, ca și cum suntem sortiți zodiei racului, stai și te întrebi încotro se îndreaptă Medgidia!

Fac o paranteză. Aveam un prieten, în studenție, șef de cârciumă, la Albatros, pe care îl chema Racu. Când îl sunam, ne adresam astfel personalului: Unde-i șeful ăsta al vostru care merge tot timpul înapoi?!

Spuneam că, de luni bune de zile, am tot încercat să găsesc câțiva termeni care să definească încăpățînarea consilierilor, dar nu am fost pe deplin satisfăcut de ceea ce am găsit...

Noroc cu Prefectura Constanța!
Care le-a tăiat macaroana din rădăcini și chiar în patru pe considerentul că declară nelegală hotărârea adoptată în mod abuziv de gruparea lui Butnaru, hotărâre care, printre altele, nedreptățește sportul local.

Declarația transmisă de Valentin Vrabie pe pagina sa de socializare, ne scutește de prea multe comentarii.

“Astăzi am primit răspunsul Prefecturii Constanța care declară nelegală hotărârea adoptată în mod abuziv de consilierii locali Butnaru Marian, Vlădescu Luminița, Ion Narcis Ion, Rotaru Aurel, Trifan Alin, Pricop Constantin, Gheorghiu Georgiana, Feuzi Ismail, Păun Nicolae, Chiriță Liviu și Menan Samir, cu privire la funcționarea Clubului Sportiv Medgidia. Judecați dumneavoastră cine minte și manipulează și cine dorește cu adevărat dezvoltarea acestui oraș.

Ca urmare a notificării Prefecturii Constanța, în ședința de Consiliu Local desfășurată joi voi propune revocarea hotărârii abuzive a consilierilor locali și aprobarea proiectului inițial așa cum prevede legea.
Sper ca de această dată rațiunea să primeze și interesele comunității să fie mai presus decât interesele politice!”

Dacă iau acest comunicat de bază, cred că avem sigur de-a face cu o grupare abuzivă.

Aud că diverse persoane înjură vârtos Pefectura Constanța! De ce? Pentru că nu a făcut jocurile grupării Butnaru? Ce ție nu-ți place…

Am trăit și ziua în care Luminița se plânge că a fost nedreptățită de ...PSD! Vedeți cât de slab sunt sudați pesedereii între ei! Dacă nu ai percutat o singură dată, cum se spune într-un limbaj șmecheresc, GUNOIUL!

S-a făcut dreptate sportului din Medgidia!
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri