Deputatul PNL Robert Boroianu: Nu putem lăsa aceste minciuni și catastrofe pesediste să își bată joc de viitorul țării și de cetățeni!

Deputatul PNL Robert Boroianu: Nu putem lăsa aceste minciuni și catastrofe pesediste să își bată joc de viitorul țării și de cetățeni!(1226)


" Deși am reușit să trecem amendamentul privind majorarea alocațiilor de stat pentru copii, Bugetul pe 2019 rămâne un simulacru al incompetenței și demagogiei PSD-ALDE, pe care noi, parlamentarii PNL, nu îl putem accepta.

Bugetul, construit în biroul lui Dragnea și din pixul lui Vâlcov, ascunde mari derapaje și minciuni, bazându-se pe creștere economică fantasmagorică, aproape cât toată Europa la un loc. Guvernul se bazează pe încasări nerealiste, uluitoare, care nu va face decât să pună și mai multă presiune fiscală pe cetățeni și pe companiile private, de unde speră domnul Dragnea să scoată cât mai mulți bani.

Este un buget al condamnării la sărăcie și subdezvoltare pentru comunitățile locale, unde primarii nu vor avea bani decât să asigure salariile funcționarilor și cheltuielile cu lumina și apa, în timp ce persoanele vulnerabile sunt lăsate în voia sorții.

Nu putem lăsa aceste minciuni și catastrofe pesediste să își bată joc de viitorul țării și de cetățeni! "

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri