Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Mazăre: Constănţenii, care sunt libertini și liberali, nu-l susţin pe Antonescu la prezidenţiale dacă se impun declaraţiile de avere

Mazăre: Constănţenii, care sunt libertini și liberali, nu-l susţin pe Antonescu la prezidenţiale dacă se impun declaraţiile de avere(852)


Populaţia Constanţei, care este "libertină şi liberală" nu-l va vota pe Crin Antonescu la prezidenţiale dacă propunerea care impune declaraţiile de avere tuturor românilor va fi menţinută, a declarat, vineri, primarul Radu Mazăre.

"Asta e o chestiune foarte relativă - ANAF va sesiza.... Pe cine vrea el? Pe cine va sesiza dacă i se face o plângere cuiva, spre exemplu, dacă vecinul de apartament intră cu o plasmă în casă şi-i face o plângere, ANAF e obligat să-i dea curs acestei plângeri. Am discutat chestiunea cu Ponta ieri, care mi-a spus că va fi valabilă de la o valoare în sus. Nu ştiu să vă spun care este valoarea veniturilor, de ordinul a o sută , o sută şi ceva de mii de euro. Şi atunci nu se mai adresează majorităţii populaţiei. Pe mine asta m-a revoltat", a declarat primarul Mazăre.
El a arătat că, dacă ANAF va obliga pe oricine să dea declaraţie de avere, populaţia Constanţei nu-l va vota pe Crin Antonescu, un candidat la prezidenţiale care susţine o astfel de iniţiativă.

"Noi, politicienii dăm declaraţii de avere mult mai complexe decât în Europa. Dar dacă Europa ne-a acuzat că suntem corupţi, acuma facem de zece ori mai mult în privinţa asta decât fac ei. Dacă propunerea va fi pusă doar pe cinae va dori ANAF, atunci cred, aşa cum cunosc eu populaţia libertină şi liberală a Constanţei, că nu va vota un preşedinte care susţine aşa ceva, ca toată populaţia să fie oricând la cheremul ANAF, obligată să dea declaraţie de avere", a mai spus Mazăre.

Sursa: Mediafax.ro
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri