ÎN PNL CONSTANȚA. TOATĂ LUMEA ÎNVAȚĂ!

ÎN PNL CONSTANȚA. TOATĂ LUMEA ÎNVAȚĂ!(1596)


Schimbările survenite în PNL Constanța, în ultimele luni de zile, constituie subiectul principal de pe scena politică locală. Aceasta a fost tema unei emisiuni găzduite de TV Neptun.

În primul rând, am remarcat prestația convingătoare a domnului Septimiu Bourceanu, unul din factorii de conducere de la nivelul PNL Constanța. Sincer să fiu, eram curios să văd cum se mișcă domnul Bourceanu pe micul ecran.

În opinia mea, Septimiu Bourceanu s-a descurcat cu brio, trecând cu bine peste capcanele răutăcioase, dar utile ale moderatoarei Măriuca Androne! Vezi întrebările insistente pe tema activității în teritoriu pe care o desfășoară deputatul Robert Boroianu! Bourceanu s-a remarcat astfel printr-un gest deosebit de colegialitate. Abil, l-a scos basma curată pe colegul său Robert Boroianu, intrat în vizorul moderatoarei, vădit iritată că acesta nu se lasă prins...

În ciuda numeroaselor obstacole ce i-au fost puse în cale, a parat politicos, neevitând să răspundă la nici o întrebare!

Când vorbește despre schimbul de generații, Septimiu Bourceanu se referă la promovarea sinceră a tinerilor. De aceea, la această oră, în PNL Constanța, toată lumea învață…

”Inclusiv eu!” mărturisește Septimiu Bourceanu.
Învață ca să poată rezolva toate problemele cu care se confruntă partidul. Prima și cea mai importantă chestiune deficitară: Comunicarea. Pentru refacerea comunicării dintre organizațiile mici, care provin din teritoriu, și conducerea județeană, Septimiu Bourceanu face teren la sânge!

Revin la tema principală: schimbul de generații din PNL Constanța. Tot la acest capitol se înscrie și gestul prin care au fost prezentați trei tineri în postura de candidați la Primăria Constanța. Bourceanu a explicat că e vorba de o primă competiție internă și că nimeni nu este bătut în cuie...De asemenea, formula adoptată se vrea a fi un răspuns la reproșurile celor care imputau conducerii PNL că nu își prezintă valorile umane la vedere.

În altă ordine de idei, liderul liberal a criticat cu mult umor minusurile din activitatea primarului Făgădău, care a patronat deschiderea celui mai scurt, ca durată, târg de Crăciun! “O simulare, de fapt”, a spus acesta. Sigur, contraperformanțele actualului primar nu se opresc aici, după cum a reieșit din comentariile făcute de liberalul Septimiu Bourceanu.

Pe scurt, ținută impecabilă, bine documentat, responsabil, dar și dezinvolt și glumeț, o imagine care m-a surprins în mod plăcut...

E bine că avem și altfel de politicieni!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri