Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
NU MAI INCERCAȚI SĂ DISTRUGEȚI ÎN CONTINUARE MEDGIDIA!

NU MAI INCERCAȚI SĂ DISTRUGEȚI ÎN CONTINUARE MEDGIDIA!(1597)


MESAJ ADRESAT REPREZENTANȚILOR PARTIDELOR POLITICE, PREȘEDINȚILOR ORGANIZAȚIILOR LOCALE, JUDEȚENE ȘI NAȚIONALE PSD, PNL ȘI ALDE: 

 

Stimați locuitori ai municipiului Medgidia, din nefericire, atitudinea ostilă și disprețul constant la adresa cetățenilor acestui oraș, manifestate de „domnii” consilieri locali, au dus la DUBLAREA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE!!!!!

Deși în ședințele ordinare și extraordinare desfășurate în datele de 20, 27 și 28 decembrie 2018, am propus votarea taxelor și impozitelor locale aferente anului 2019, la nivelul anului 2018, consilierii locali: Butnaru Marian, Vladescu Luminița, Ion Narcis Ion, Pricop Constantin, Chiriță Liviu și Ghiorghiu Georgiana nu au votat acest proiect. În consecință, conform OUG 114/2018 suntem OBLIGAȚI să DUBLĂM aceste impozite și taxe locale!!!!

Să nu uităm că acești consilieri au fost la cârma orașului și înainte, au decis în legătură cu tot ce s-a întamplat, iar consecințele deciziilor luate le trăim astăzi cu toții. Cu primari slabi, care au împărțit tuturor avantaje, doar pentru a le fi bine, Medgidia a ajuns în ruină. Eu nu am fost și nici nu voi fi dispus să fac concesii pentru votul lor, acestor consilieri care azi se cred vătafi pe moșia numită Medgidia. Blocarea permanentă a actului administrativ arată răutate și invidie: răutate pentru că vor să distrugă tot ce am reușit să realizăm până acum și invidie pentru că în atâția ani nu au fost capabili să facă nimic bun pentru acest oraș. Am o datorie de a distruge mafia acestui oraș, care acum încearcă să readucă Medgidia în contextul anului 2016, și mi-o voi respecta!

Pentru aceste motive, apelez la dumneavoastră, cetățeni ai municipiului Medgidia, să fiți alături de mine pentru a-mi susține proiectele, în data de 09 ianuarie 2019, de la ora 18.00 la ședința Consiliului Local, desfășurată în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”.

Ei au puterea votului, dictat de propriile interese, eu am puterea dumneavoastră! Participarea în număr cât mai mare și susținerea dumneavoastră vor asigura această șansă uriașă de redresare a Medgidiei și un viitor pe care dumneavoastră, cetățenii Medgidiei îl meritați!

 

VALENTIN VRABIE

Primarul Municipiului MEDGIDIA

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri