Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Ședință de consiliu în Mangalia. Vezi ce se votează(658)


Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară care va avea loc, vineri, 30 august, ora 11.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei.

Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre de interes pentru administraţia publică locală. Unul dintre aceste proiecte se referă la aprobarea stabilirii de măsuri ce se impun a fi luate faţă de persoanele fizice, care beneficiază de teren în baza Legii nr. 15/2003 şi a Legii nr. 50/1991 şi, care, nu au respectat prevederile legale.

Alte proiecte de hotărâre supuse aprobării vizează rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli a CL Mangalia pentru anul în curs.

În aceeaşi şedinţă ordinară, consilierii locali vor mai dezbate aprobarea documentaţiei tehnico-economică aferentă lucrării de fluidizare a traficului în unele zone din oraş.

Alte proiecte de pe ordinea de zi se referă la administrarea serviciului de salubrizare a municipiului Mangalia de către Serviciul Public ADPP, precum şi aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pentru acest serviciu public.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri