60.000 de vouchere prin programul  RABLA PENTRU ELECTROCASNICE

60.000 de vouchere prin programul RABLA PENTRU ELECTROCASNICE(1148)


Lista comercianţilor care au fost aprobaţi în Programul "Rabla pentru electrocasnice" include: eMag, Cora, Carrefour, Flanco, Media Galaxy, Electrolux, Altex, Auchan, Beko şi Arctic.

În prima etapă din procesul de înscriere, solicitantul trebuie să completeze datele solicitate pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) in scopul crearii unui cont personal. Ulterior, va primi un mesaj de confirmare, ce contine numarul unic de inscriere si codul unic de accesare in contul personal.

Mesajul de confirmare este transmis către solicitant şi prin email.

După înscrierea solicitantului şi primirea mesajului de confirmare, se procedează la aprobarea finanţării, iar lista solicitanţilor aprobaţi se afişează pe site-ul AFM. În momentul în care se regăseşte pe lista afişată, solicitantul accesează contul de utilizator de pe site-ul AFM, unde va găsi codul alfanumeric unic aferent voucherului, generat automat. Din acest moment, voucherul este valabil 15 zile, iar persoana fizică se poate adresa comercianţilor pentru a cumpăra echipamentul eligibil.

Valoarea voucherelor primite pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic cu eficienta energetica A++ si A+++ este:

- 200 lei pentru masini de spalat rufe A++
- 300 lei pentru masini de spalat rufe A+++
- 300 lei pentru aparate de aer conditionat cu eficienta energetica A++, A+++
- 300 lei pentru frigidere, combine frigorifice, lazi, congelatoare A++
- 400 lei pentru frigidere, combine frigorifice, lazi, congelatoare A+++

Important de menţionat este faptul că voucherele pot fi cumulate şi că, pentru a le accesa, consumatorii trebuie să predea aparatele electrocasnice vechi. Schimbul se face în sistem 1:1, la adresa menţionată de către solicitant.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri