CLAUDIU PALAZ NU CREDE ÎN SEMNE!  NICI MĂCAR ÎN CELE DE CIRCULAȚIE...

CLAUDIU PALAZ NU CREDE ÎN SEMNE! NICI MĂCAR ÎN CELE DE CIRCULAȚIE...(1509)


M-a întrebat cineva dacă nu îmi este frică de Claudiu Palaz după ce îl critic! Că ultima oară, după materialul cu mașina parcată aiurea, a făcut spume și că, în general, nu e bine să te pui rău cu el!

Aiurea.
M-am pus eu bine cu el, vorba aia, când era prefect, și tot nu ne-am înțeles!

Revin la episodul cu parcarea.
Dacă îmi este permis un sfat. Nu se potrivește imaginea de barosan, care sfidează pe toată lumea cu luxul lui orbitor, cu doctrina PMP. Cel puțin, aia declarată de Băsescu, chiar dacă domnia sa urmărea pe atunci să ajungă prim ministru. De altfel, striga în gura mare că el este cel mai bun prim ministru al României!

Până și Băsescu era mai orientat în astfel de situații oarecum sensibile, ținând cont că și constănțenii se confruntă cu mari lipsuri, cu un nivel de trai jenant.

Nu e frumos, chiar dacă ești mai pricopsit decât alții, să-ți parchezi ditamai Mercedesul la intrarea în sediul partidului pe care îl conduci! Îi umpli de revoltă pe cei obligați să își frece hainele de mașina domniei tale, chiar dacă este una de lux, sau să o ocolească.

Și, în definitiv, e și trotuarul lor, trotuarul cetățenilor!
Ce să înțeleagă amărășteanul?

Nu numai că îi ești dator cu promisiunile făcute în campania electorală, dar îi mai și iei din drepturi!

Și, pe urmă, cum se simt colegii de partid când sunt și ei nevoiți să facă slalom pe lângă “dihania” de Merțan, care ocupă un spațiu destul de mare…

Cine te mai ia în seamă, stimabile, când declari că nu poți să dormi pe perna PMP-ului de grija națiunii!

Nu fac un capăt de țară dintr-o parcare abuzivă, dar episodul cu pricina scoate în evidență un aspect mai mult decât îngrijorător.

Deși ați parcat de mai multe ori în același loc, Poliția locală a trecut liniștită prin zonă cu chipiul tras pe nas ca să mascheze orbul găinii. Chiar dacă ați fost avantajat, vă sfătuiesc să circulați cu mașina aceea decapotabilă. E mai bine așa. Vă spun și de ce. În caz că vă blochează vreun deștept care parchează aiurea, Poliția locală vă recomandă să spargeți tavanul dacă vreți să intrați sau să ieșiți, după caz, din mașină…

“ATÂTA PUTEM, ATÂTA FACEM…” se lamenta unul dintre polițiștii care au încercat să umilească o doamnă aflată în situația descrisă mai sus.

În privința dumneavoastră, domnule Palaz, sunt liniștit. Cât timp sunteți prieten la cataramă cu primarul Decebal Făgădău, e și firesc să parcați oriunde, fără să vă intre în ochi semnele de circulație!

Degeaba.
Am auzit că nu credeți în semne!
Nici măcar în semnele de circulație!

Și fără a vă teme că un agent al Poliției locale ar putea să vă amendeze cu 3 milioane vechi pentru că “AȚI DERANJAT POLIȚIA”!

Dumneavoastră meritați mai mult. Aveți de unde.
Și apoi ar trebui să fiți un exemplu!

Eu aștept să fiu amendat pentru că l-am deranjat cu o întrebare pe domnul primar Făgădău. Relatând evenimentul cu doamna care a solicitat sprijinul Poliției, l-am întrebat: “TU CUM AI FI ACȚIONAT?”
Abia acum am priceput și de ce…

De când s-a împrietenit cu domnul Palaz, toate îi merg strună în Consiliul Local ! Era anapoda. Să fii frate cu PSD și să nu vorbești cu Făgădău! Cine se aseamănă…

Alo, Poliția locală, vă dau un pont ca să vă faceți planul la amenzi. E o tipă care își plimbă melcul pe spațiile verzi. Nu, nu are lesă. Și știți ce a mai făcut? Melcul și-a construit, ieri, pe ploaie, o casă! Dar nu are autorizație!

Deranjez?
Cu dosarul ăla ce se mai aude?

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri