Tradiția merge mai departe!

Tradiția merge mai departe!(979)


Clubul Sportiv Medgidia în colaborare cu Primaria Municipiului Medgidia au deosebita plăcere de a vă invita la prima ediție a Turneului de Lupte Greco-Romane în memoria luptătorului/arbitru, vicecampion mondial de seniori și campion național, "TACHE MOȘESCU", întemeietorul luptelor la Medgidia.

Moștenirea lăsată de Tache Moșescu trebuie să rămână vie, iar tinerii de astăzi au obligația de a duce tradiția mai departe. Tocmai de aceea, Clubul Sportiv Medgidia organizează Memorialul “Tache Moșescu”.

Peste 150 de copii vor participa la turneul ce cuprinde doua secțiuni: lupte greco-romane (băieți și fete) și lupte libere (fete). Competiția se adresează sportivilor născuți în perioada 2003-2012. La eveniment și-au anunțat participarea sportivi de la 7 cluburi: Danubius Tulcea, CSS Tulcea, CS Ovidiu, CSS Constanța, Farul Constanța și CSS Medgidia.

Lotul CS Medgidia este pregătit de antrenorii Sorin Ștefan și Airedin Regep.

Vă așteptăm, sâmbătă, 17.11.2018, ora 9:00, în Sala de Sport “Dan Spataru” din Medgidia. (sedința tehnică și cântărirea sportivilor se vor efectua la ora 8:30).

⚪🔵#CSMedgidia #Memorial #TacheMoșescu #Lupte #GrecoRomane
jooble.org