Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră!!!

Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră!!!(1017)


Tineri ai municipiului Medgidia și sportivi de la C.S.S Medgidia s-au alăturat maratonului pentru a face din acest eveniment o sărbătoare.

În data de 10 noiembrie 2018, municipiul Medgidia a celebrat, alături de inițiatorii proiectului „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”, Centenarul Marii Uniri, Unirea Dobrogei și Ziua Armatei Române. printr-un amplu maraton de aproximativ 75 de kilometri.

Traseul urmat de participanți: ruta Cernavodă - Constanța. In jur de 37 de participanți au luat startul începând cu ora 7:00, cu alergare pe drumul de pe marginea Canalului Dunăre Marea-Neagră, cu trecere prin localitățile Medgidia, Poarta - Albă, Murfatlar, Agigea și Lazu.

În dreptul Sălii Sporturilor "Iftimie Ilisei" din Medgidia a fost organizat un punct de alimentare cu apă pentru participanți.

Manifestarea este inițiată de echipa "Carpii" și căpitanul echipei Cristi Bălan, alături de Direcția pentru Sport și Tineret a județului Constanța.

Participanții la maratonul "Alerg pentru Unirea de la Marea Neagra" au fost întâmpinați de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, la punctul de alimentare stabilit la Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei".

Mult succes tuturor sportivilor implicați în această adevărată manifestare patriotică! 

#Unire #România #Medgidia #Centenar #Maraton #CSSMedgidia
jooble.org