Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Primarul Valentin Vrabie nu renunță la acțiunea de pichetare

Primarul Valentin Vrabie nu renunță la acțiunea de pichetare(1023)


Referitor la comunicatul de presă emis de Instituția Prefectului - Județul Constanța, după luni bune de tăcere suspectă, fac următoarea precizare: veridicitatea datelor din cuprinsul fiecărei liste cu semnături strânse în municipiul Medgidia, necesare referendumului pentru DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA este asumată prin semnătură de persoana care a întocmit lista respectivă și care este identificată în subsolul fiecărei liste întocmite.

Aștept în mod oficial o adresă de la Instituția Prefectului - Județul Constanța prin care să fim informați câte semnături nu sunt valide, în listele înaintate Prefecturii Constanța și vom continua strângerea de noi semnături până atingem procentul de 25% necesar demarării referendumului.

Voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a oferi Medgidiei un nou Consiliu Local, format din oameni care urmăresc binele orașului nostru și nu binele propriului buzunar.

Îi amintesc și pe această cale domnului prefect al județului Constanța că nu a soluționat nici până în acest moment solicitările primăriei municipiului Medgidia, referitoare la avizele de legalitate care privesc hotărârile Consiliului Local Medgidia, numerele 64/24.05.2018, 65/24.05.2018 și 66/24.05.2018, adoptate cu încălcarea flagrantă a legii.

Medgidia este mai unită ca oricând iar luni dimineață începând cu ora 9.00 vom fi prezenți pe platoul din fața Prefecturii Constanța!

MEDGIDIA MERITĂ MAI MULT!

 

 

Primarul Municipiului Megidia

Valentin Vrabie

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri