Comunicat de presă

Comunicat de presă(1226)Consiliul Local Năvodari, întrunit în ședință astăzi, 31 octombrie a.c., a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul de hotărâre privind aprobarea plantării de copaci fructiferi pe teritoriul orașului, cu sprijinul elevilor școlilor gimnaziale din Năvodari.
 

Inițiat de consilierul local liberal Radu Bogdan Penu, proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea spațiilor verzi pentru a menține în echilibru natura și dezvoltarea socio-economică pentru crearea unui cadru ambiental sănătos și plăcut oamenilor ce locuiesc în orașul Năvodari.

Acest proiect are ca scop plantarea de copaci fructiferi pe terenul situat între străzile Muzicii, Nucilor și Grădinilor cu implicarea directă a elevilor școlilor gimnaziale din orașul Năvodari, ajutând astfel la formarea culturală a arealului. Suprafața totală a terenului este de 1855 mp”, a declarat consilierul local al PNL, Radu Bogdan Penu.
 

Președintele interimar al Organizației PNL Năvodari, consilierul județean George Niculescu, apreciază inițiativa consilierului local liberal și susține că „un mediu plăcut ajută întotdeauna la crearea unei imagini favorabile asupra centrelor urbane, iar existența spațiilor verzi bine întreținute contribuie, de asemenea, la creșterea calității locuitorilor” .

De asemenea, George Niculescu reamintește faptul că și consilierii locali liberali ai municipiului Constanța au depus un proiect de hotărâre prin care propuneau înființarea de noi spații verzi pe teritoriul orașului în suprafață de minim 300 hectare, acesta fiind, din păcate, respins de Consiliul Local Municipal Constanța.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri