Constanța, în continuare un oraș fără identitate urbanistică

Constanța, în continuare un oraș fără identitate urbanistică(1694)


Organizația municipală Constanța a Partidului Național Liberal critică refuzul constant al primarului Decebal Făgădău de a reglementa un Plan Urbanistic General pentru municipiul Constanța.

Agonia municipiului Constanța se va prelungi pentru că administrația locală condusă de Decebal Făgădău insistă cu încăpățânare să refuze reglementarea unui Plan Urbanistic General, vital pentru acest oraș. Primarul Făgădău și consilierii lui girează astfel o dezvoltare total haotică a orașului, refuzând, în acest mod, să dea orașului o identitate. Planul Urbanistic General nu este un moft pe care să-l ignore primarul Decebal Făgădău. Acesta este o necesitate imediată, singurul care ar putea scoate din noroi acest oraș cu potențial fantastic, dar, care, din păcate, este dominat și sufocat de interesele acoliților primarului și ale găștii care conduce Primăria Constanța”, susține coordonatorul politic al Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Acesta amintește faptul că în ultimii 30 de ani, municipiul Constanța, al doilea oraș ca mărime al țării, coboară în toate clasamentele socio-economice, dar urcă în topul corupției, mizeriei și al calității scăzute a vieții locuitorilor săi.

Observăm cum urmașii fostului primar Radu Mazăre își bat în continuare joc de viața celor care trăiesc și muncesc în Constanța și se joacă cu viitorul lor. Odată reglementat acest PUG va fi dificil pentru camarila primarului Făgădău să își crească veniturile prin mijloace îndoielnice. De aceea, vom face constant presiuni astfel încât cel mai important document al acestui oraș să fie reglementat de Făgădău &Co. Iar dacă primarul Decebal Făgădău nu știe sau nu are cu cine să întocmească un astfel de PUG, PNL Constanța este dispusă să îi dea o mână de ajutor”, conchide Septimiu Bourceanu.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri