ȚARA VIDULUI

ȚARA VIDULUI(4172)


Scriu aceste rânduri duminică la prânz și voi ruga că, dacă vor apare, să fie după închiderea centrelor de votare.

Ieri seară, la 22.30, cu rezultatele prezenței la ora 21 în mână, am discutat cu prieteni și punctul meu de vedere a fost că nu mai poate exista om rațional care să creadă în contrabalansarea participării a doua zi. Sunt convins că nucleul dur din PSD scosese deja tot ce putea, în viață sau mai puțin! De data aceasta PSD nu ia un șut în fund ci este răsturnat în lada de gunoi a istoriei contemporane. Legat de afirmațiile în Parlamentul European, românii au arătat premierului împăiat (de n-ar fi ar avea și personalitate!) cam cât îi iubește poporul. Referendumul, catalogat de lighioana Mircea Badea ca fiind anti UE și anti Timmermans, a fost, ceea ce era absolut limpede, un imens eșec. Ideea pornea de la o inițiativă simplă și corectă a unor entuziaști ONG-iști care cu greu au strâns 3 milioane de semnături să inițieze acea modificare a Constituției. Căsătoria bărbat-femeie era limpede, interzicerea adopțiilor în cuplurile gay și eventual doar ùn parteneriat civil pentru ei erau doar deziderate. În momentul când hidra din fruntea țării a confiscat ideea și a vrut să profite, a fost compromis totul. Poporul păcălit 28 de ani, furat și mințit cu consecvență, bătut și gazat din ordinul alor lui nu mai vrea!

Mesajul nostru al tuturor a fost că nu vrem ROEXIT, că suntem treji și cei care trebuie să plece sunt lichelele penale. Aș mai adăuga aici necesitatea stringentă de reformare a bisericii și a tuturor cultelor. Impozitarea a tot ce tranzacționează cu ,,arginți " ar fi primul pas! Personific în lupta acestor 2 zile, poporul meu ca fiind Sf Gheorghe ce îngenunchează definitiv balaurul PSD-ist. Dragi concetățeni care ați votat din convingere, vă rog să fiți siguri că de mâine n-o să fie nici o schimbare, n-o să vină homosexualii să facă nuntă și zaiafet la birtul din colț, n-o să ceară copii de adopție și n-o să sfideze cuplurile clasice!

Acum 2 ani , în articolul ,,Atenție la manipulări", contraziceam toate previziunile apocaliptice cu sirienii devenind majoritari și noi supușii semilunii !!! În țara în care pleacă anual 400 000 de neaoși, de ce ar veni alții? La bine de bună seamă !? Dragnea, rănit și capabil de orice, teamă-mi e să nu se răzbune încercând să impună legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex, spre disperarea singurei persoane la care mai are credibilitate, Irinuca! Dar cui îi pasă!? Cred că PSD îl debarcă rapid!

A fost cel mai frumos boicot posibil; boicotul anti PSD și ALDE, boicotul anti Dragnea și Tăriceanu, anti toți dușmanii țării. Aștept cu nerăbdare să cumpăr Click și Ciao și toată presa de cancan, de care nu mă atingeam, să văd poze din penitenciarele țării. La condamnarea în primă instanță a lui Dragnea am numit asta ca începutul sfârșitului și în scurt timp o să fie sfârșitul sfârșitului. Poate că apoi începutul, ce face etern parte din ciclul vieții, să ne aducă acele schimbări radicale în modul de gestionare a țării.

Am aruncat 43 de milioane de euro pe fereastră, i-am făcut scrum....cine răspunde?  În centrele de votare membrii comisiilor au suportat cele mai plictisitoare 2 zile din viața lor, copiii au pierdut lecții prin organizarea spațiilor respective, am ars mii de kw, o armată de observatori a urmărit NIMIC, mii de jandarmi și polițiști au supravegheat vidul.

ȚARA VIDULUI ! 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri