APĂ CALDĂ DIN MADAGASCAR

APĂ CALDĂ DIN MADAGASCAR(3728)


Oricum, chiar dacă CET și RADET nu ar fi semnat împăcarea istorică, dându-și ghionturi, primarul Făgădău avea la îndemână soluția salvatoare.

Apă caldă din Madagascar.

Eram convins, de altfel, că Radu Mazăre nu o să-și lase ucenicul la greu, încălzind zeci de ibrice cu apă pentru populație. Nu investești atâtea șmecherii din administrația publică locală într-un individ fără viitor în conducerea Primăriei Constanța, transformată într-un fel de feudă a PSD.

Ieri, la prânz, plecaseră din Madagascar către Constanța primele convoaie de elefanți și giboni. Toate încărcate pe spate cu bidoane pline cu apă caldă, păstrată la o anumită temperatură, pentru a putea fi folosită, ca atare, la scurt timp de la sosirea lor în țară. Gibonii și-au manifestat deschis dorința de a ajuta populația obidită a orașului nostru, încălzind mari cantități de apă în gură.

Ne-a mai scos domnul Mazăre și din alte belele!
Dar, la noi, ce-i drept, se face deseori din țânțar armăsar!

În toată această poveste, se simte spiritul pus pe șotii al lui Radu Mazăre. Este cunoscută capacitatea lui de a ieși întotdeauna cu bine la suprafață în chip de salvator al populației. Indiferent de speță, lipsă apă caldă, lipsă căldură, lipsă pui, lipsă ajutoare, lipsă deszăpezire etc.

Credeți cumva că este prima dată când Radu Mazăre conduce Constanța din Madagascar sau Brazilia? Doar el putea să pună la cale o farsă de zile mari cu apă caldă!

În realitate, situația din triunghiul CET-RADET-PRIMĂRIA CONSTANȚA este cunoscută de anul trecut!

De ce nu s-au luat măsuri, fără a se mai face acum mult zgomot pentru nimic?

Da, dar cine a ieșit deasupra tuturor? Primarul Făgădău!

O jumătate de pălărie.
Acesta este noul simbol al primarului Decebal Făgădău.

Fiindu-i pălăria mult prea mare pe cap, mă refer la Primărie, nu mi-am imaginat că de fapt e doar jumătate din ea! Cum ar arăta oare cu ea întreagă? Ca un pui de mexican!

Spun unii că, datorită înțelepciunii nemărginite a primarului Făgădău, scandalul apei calde s-a încheiat în termeni amiabili, cu pupat trotuarele în Piața Independenței și cu îmbrățișări tovărășești.

.Conform unor surse, CET a primit o jumătate de pălărie Care datorie? Nu spunea conducerea că nu are la nimeni nici cea mai mică datorie? Că nu a făcut nimeni în pălărie. Prea e totul cusut cu ață albă! Din aceeași ață albă de pe urma căreia, în situații de acest gen, Radu Mazăre ieșea întotdeauna basma curată.

Cu o singură excepție, într-o iarnă, când Constanța se afla sub nămeți și el sub valuri, în Brazilia, nu a ieșit niciodată șifonat din astfel de situații. Firesc, pentru că unele situații au fost regizate în așa fel încât dumnealui să cadă în picioare în chip de salvator.

Cât timp părțile implicate în scena cu pălăria, pardon, datoria, se bălăcăreau, am avut impresia că îi dictează lui Făgădău mutările pe care urmează să le facă. În plus, l-a asigurat că, dacă gluma se îngroașă, îi trimite el, cu titlul de ajutoare, apă caldă din Madagascar. Prea era liniștit, ca și cum ar fi primit asigurări că va fi sprijinit, în fața constănțenilor nemulțumiți, care dădeau să rupă gardul viu la Primărie! Pesemne conta pe apa caldă din Madagascar! Cum o aduceau băștinașii? În gură.

Rămâne să calculăm câți constănțeni ar fi putut fi repartizați la o gură de apă caldă de madagascarian…

Dincolo de presupusul conflict dintre CET și RADET, regizorii din umbră s-au depășit în a transmite câteva mesaje celor care urmăresc cu atenție prestația sa pe ultima sută de metri ca primar.

Nici Făgădău nu se lasă mai prejos.
“Vreți să scăpați de mine ca primar? Nu o să vă fie ușor…”

Udrea și Bica au fost arestate în Costa Rica!
E un semn că până de sărbători păsările nostre călătoare se întorc acasă din țările calde...

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri