Târgul Ghidul Miresei: CONSTANȚA 6-7 Octombrie 2018

Târgul Ghidul Miresei: CONSTANȚA 6-7 Octombrie 2018(8587)


Târgul Ghidul Miresei organizează Cel Mai Mare Târg de Nunți din Dobrogea între 6-7 Octombrie 2018 la CONSTANȚA, în Pavilionul Expozițional, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Constanța!

Nunta perfectă, așa cum își doresc mirii, este un proces complicat, care poate dura luni de zile. Sau... poate deveni un proces simplu și plăcut, la Târgul Ghidul Miresei Constanța, unde poți organiza totul într-o singură zi! Cele mai cunoscute firme din România vor participa alături de Ghidul Miresei la această a treia ediție locală a consacratului târg de nunți Ghidul Miresei!

Colecții de rochii/costume/verighete 2018 - lichidări de stoc!
Trebuie să fii prezent la Târgul Ghidul Miresei pentru a proba și a cumpăra la prețuri avantajoase din colecțiile 2018 (lichidări de stoc) și în avanpremieră din colecțiile 2019 ale celor mai mari producători și comercianți de rochii, costume, verighete!

Nu rata Top Reduceri 2018 Ghidul Miresei!
Ghidul Miresei te așteaptă cu Top Reduceri 2018 Rochii de Mireasă, Costume de Ceremonie și Ținute de Seară! Nu ratați cele mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și elegante costume de ceremonie, toate fiind marcate prin eșarfe roz cu înscrisul "Top 2018 Ghidul Miresei"!

Sute de oferte adunate în Pavilion Expo Constanța la Târgul Ghidul Miresei! Între 6 și 7 Octombrie 2018 ai ocazia să faci alegerea potrivită dintre sute de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vei găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți, dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri