Radu Mazăre s-a scălămbăiat iar: uite-l îmbrăcat în Suleyman Magnificul

Radu Mazăre s-a scălămbăiat iar: uite-l îmbrăcat în Suleyman Magnificul(2196)


”Eu mă îmbrac în toate hainele, mă scălămbăi pe toate televizoarele de plăcere?”, spunea primarul Constanței, Radu Mazăre, înainte de începerea acestui sezon estival. Se referea la caravanele organizate săptămânal în Mamaia, caravane care s-au încheiat sâmbătă.


Carnavalul Mamaia 2013 a început în urmă cu două luni şi a atras în fiecare weekend prin show-urile sale mii de turişti în Piaţă Cazino din Mamaia, iar sâmbătă seară şi-a invitat din nou publicul la o ediţie specială. Cluburile participante şi carele lor alegorice au fost premiate, iar primarul Constanţei, Radu Mazăre, a urcat pe scenă din Piaţă Cazino costumat în Suleyman Magnificul. Asta după ce s-a deghizat în mai multe personaje istorice de-a lungul verii, pentru a atrage turiști. După ce a fost Ludovic al XIV-lea în deschiderea carnavalului şi regale babilonian Nabucodonosor, primarul Constanţei a adus în faţă publicului un nou personaj istoric de renume: Suleyman Magnificul!

Sultanul Suleyman este un personaj rămas în istorie pentru dezvoltarea culturală pe care a adus-o Imperiului Otoman în timpul domniei sale. El a fost un personaj controversat datorită vieţii sale private când a hotărât să incalcace tradiţiile, căsătorindu-se cu o supusă din haremul sau. Suleyman Magnificul mai este cunoscut publicului de astăzi datorită succesul de care se bucură serialul care îi poartă numele.

O surpriză a fost apariţia pe scenă a Antoniei, care a interpretat piesă să Jameia special pentru cei prezenţi în public, dar şi pentru cei care au urmărit show-ul live pe Fpeople.ro, site oficial al FashionTV în România. Reprezentaţia Antoniei a făcut parte din momentul artistic oferit de Clubul Crush, unul dintre cluburile participante cu care alegorice la Carnaval.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri