VRABIE  RĂMÂNE, DEOCAMDATĂ, INDEPENDENT

VRABIE RĂMÂNE, DEOCAMDATĂ, INDEPENDENT(2218)


După ce a susținut că nu îl cunoaște și că nu a auzit de primarul de la Medgidia, domnul Victor Ponta, liderul PRO ROMÂNIA, a dat liber la...vrăbiuțe!

Ca o paranteză fie spus, domnul Ponta se confruntă, de la o vreme încoace, cu grave perturbări de memorie.

A uitat, de pildă, cine este Liviu Dragnea și ce rol a jucat acesta în viața sa! Cine i-a luat lui undiță și l-a învâțat să dea la pește în balta Belina...

Chiar dacă îl pici cu ceară fierbinte, nu își mai aduce aminte deloc de năzdrăvăniile făcute în PSD, alături de Dragnea, Coldea și alți jucători de tenis cu grade pe umeri.

Revenind la subiectul nostru, se pare că domnul Ponta și-a mai îndulcit tonul la adresa primarului Valentin Vrabie, pe care colaboratorii săi direcți s-au și grăbit să-l facă membru de partid!

În vremuri de răstriște și jale, prinde bine o Vrabie, cu povestea sa cu tot!

După o lungă tăcere pe acest subiect, Mircea Dobre readuce în atenția opiniei publice controversele privind înscrierea lui Valentin Vrabie în partidul PRO ROMÂNIA. De fapt, îl prezintă, într-o publicație, ca fiind sigur membru al formațiunii politice amintite.

L-am sunat, în miez de noapte, pe primar și acesta a infirmat informația publicată de ziarul respectiv!

“Să-mi arate domnul Dobre un document care să ateste că eu sunt membru al PRO ROMÂNIA sau al altui partid!”

De când a revenit sub steagul revoluționar al lui Victor Ponta, domnul Dobre este foarte activ și are inițiative de te doare capul! Într-un moment de proastă dispoziție, s-a luat de viața actualului ministru al Turismului, reproșându-i exact ceea ce nu făcut domnia sa!

Acum, mai nou, a pus reflectoarele pe Vrabie în povestea relației sale cu conducerea constănțeană a PRO ROMÂNIA.

Un sâmbure de adevăr există. Urma ca părțile să negocieze. Vrabie este dispus să bată palma cu Ponta doar în condițiile în care PRO ROMÂNIA se angajează să ajute direct orașul Medgidia.

Ori, din câte știu, aceste negocieri nu au avut loc din cauza drumurilor distorsionate. De aceea, nu-mi explic demersurile făcute, dacă nu o fi vorba de o grabă involntară, de cei care pun în permanență pe tapet intrarea în partid a lui Valentin Vrabie.

Mai există, desigur, și o altă grupare, una distructivă, care are ca obiectiv distrugerea imaginii de independent a lui Vrabie Valentin.

De ce a răscolit Mircea Dobre din nou miezul problemei?
jooble.org