CUPA RIG LA CRAP Ediția A XXIV-A - powered by ALEXANDRION GROUP, REUNEȘTE TOATĂ LUMEA  BUNĂ A PESCUITULUI SPORTIV

CUPA RIG LA CRAP Ediția A XXIV-A - powered by ALEXANDRION GROUP, REUNEȘTE TOATĂ LUMEA BUNĂ A PESCUITULUI SPORTIV(3217)


Lacul Corbu a devenit o adresă cunoscută, chiar dincolo de granițele României, pentru cei care practică pescuitul sportiv.

Așa cum reții o marcă vestită din lumea mașinilor de lux, așa păstrează în suflet pescarii marca numită Corbu, locul unde an de an, cu precizia unui ceasornic elvețian, se organizează marile competiții naționale si internaționale de pescuit sportiv.

Peștișorul de aur din poveste s-a ținut de cuvânt și a îndeplinit toate cele trei dorințe ale organizatorilor: Corbu, renume mondial, performanțe notabile în concursurile de pescuit, conturarea unei tradiții.

Ceea ce s-a și realizat pe parcursul ultimelor ediții de campionat.

Marca numită Corbu și-a adăugat în piept două stele: Florin Cârstocea și RIG SERVICE, care completează cartea de vizită a gazdelor.

Cu o apreciere în plus pentru Florin Cârstocea, a cărui pasiune pentru pescuitul sportiv este greu de comparat cu orice altceva pe lumea asta. Rar mi-a fost dat să văd un om atât de dedicat unei cauze, fie ea și sportivă!

Când era la începutul carierei sale de om de afaceri, când nu avea posibilitățile de care dispune astăzi, ca rezultat al sacrificiilor personale fără de număr, se bucura când cineva îl invita la o partidă de pescuit în condiții modeste.

Încă de pe atunci, visa la ceea ce alții nici nu îndrăzneau să gândească. O bază modernă de pescuit. Din aceste vise, plus promisiunile peștișorului de aur, s-a născut pista de pescuit CORBU, una cu renume internațional.

Respectând tradiția, anul acesta, chiar în aceste zile, se desfășoară o nouă ediție a concursului “CUPA RIG LA CRAP-Ediția a XXIV-A”, care reunește toată lumea bună a pescuitului sportiv, inclusiv campionii si vicecampionii de la Campionatul mondial de pescuit din Ungaria 2017 .

De data aceasta, sunt prezenți și foarte mulți dintre galonații acestei discipline sportive, ceea ce reprezintă un record în materie.

La start s-au reunit 62 de echipe (2 din Bulgaria), însumând peste 200 de pescari, un alt record al competiției.

Cu alte cuvinte, este prezentă la Corbu toată floarea cea vestită a pescuitului sportiv!

Concursul din acest an este dotat cu premii în valoare totală de peste 23.000 de euro.Echipele au avut dreptul de a alege dintre cele 75 de standuri disponibile, standul (și implicit sectorul) pe care doresc să pescuiasăa pe durata a 4 zile de concurs (96 ore).

Numărul maxim de standuri care vor fi ocupate pe un sector este de 21.

Ordinea în care echipele participante au ales standul de pescuit s-a stabilit prin tragere la sorți în ziua începerii competiției, în funcție de ordinea achitării taxei de participare.

Valoarea totală a premiilor este de 107.000 lei (net), care vor fi oferite astfel:

- Locul    I pe lac: 35.000 Lei
- Locul  II pe lac: 25.000 Lei
- Locul III pe lac:15.000 Lei
- Locul  IV pe lac: 10.000 Lei
- Locul    V pe lac: 7.000 Lei

- Captura cea mai mare pe lac, loc I: 6.000 Lei
- Captura cea mai mare pe lac, loc II: 5.000 Lei
- Captura cea mai mare pe lac, loc III: 4.000 LeiCriteriul de departajare la întocmirea clasamentului este CALITATEA.

Echipele se vor clasa în funcție de greutatea totală a celor mai mari 10 pești capturați pe durata competiției, fiecare dintre ei având peste 5 kg.Startul s-a dat!
Miercuri, 22 August 2018:

12.00 am: Semnalul de incepere a concursului.

 

Duminică, 26 August 2018:

12.00 am: Încheierea concursului;
14.00 am: Festivitatea de premiere - Hotel Central Mamaia.
 

Informații , poze și clasament : facebook corbulake și crapimari.ro

 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri