A încercat să-l păcălească pe șeful ISU(914)


Poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi ieri de către colonelul Jianu Viorel, şeful I.S.U. Dobrogea, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-a contactat telefonic, declarând verbal ca este medic în cadrul unui spital din Constanţa, solicitând o sumă de bani pentru un tânăr care urmează un tratament medicamentos.

În urma verificărilor efectuate de către şeful I.S.U. Dobrogea s-a constatat faptul că persoana care sunase nu era medic în cadrul niciunui spital din Constanţa, motiv pentru care acesta a sesizat polițiștii din cadrul I.P.J. Constanţa.

O echipă formată din poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Constanţa a intervenit şi l-a prins în flagrant pe M. Roberto Nelu, de 30 de ani, din Constanţa, în timp ce primea o sumă de bani de la reprezentanţii I.S.U. Dobrogea.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că suspectul mai solicitase și primise diferite sume de bani și de la alte persoane.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere corespunzătoare.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri