Septimiu Bourceanu: Candidații PNL Constanța se decid în interiorul partidului, în urma consultării întregii organizații pe baza analizelor sociologice concludente, nu în baza unor speculații!

Septimiu Bourceanu: Candidații PNL Constanța se decid în interiorul partidului, în urma consultării întregii organizații pe baza analizelor sociologice concludente, nu în baza unor speculații!(2324)



Organizația Municipală Constanța a Partidului Național Liberal reamintește că NU a desemnat, până în prezent, candidații pentru Primăria municipiului Constanța și nici pe cei pentru Consiliul Județean Constanța.

Pentru a pune capăt speculațiilor vehiculate în ultima perioadă în anumite cotidiene locale, conducerea Organizației municipale PNL Constanța informează că persoanele care vor candida la viitoarele scrutine electorale se vor decide în interiorul partidului în urma consultării cu întreaga organizație, pe baza analizelor sociologice concludente, cu analize de impact. De asemenea, candidații Partidului Național Liberal trebuie să împărtășească viziunea PNL privind dezvoltarea municipiului Constanța.

„Din punctul meu de vedere, la viitoarele alegeri, Partidul Național Liberal trebuie să urmărească eficiența, să își asume decizii corecte, concrete și eficiente pentru dezvoltarea Constanței și a organizației liberale municipale în întreg ansamblul ei. PNL Constanța încurajează dialogul, consultarea, socializarea, disputa în contradictoriu pe argumente, dar între toate acestea și hotărârea finală sunt pași de parcurs, care aparțin PNL Constanța și Biroul Politic Național”, declară coordonatorul politic al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Mai mult, acesta susține că „PNL este singurul partid de dreapta care poate câștiga alegerile locale în județul Constanța, iar acest lucru se poate face doar prin alegerea oamenilor potriviți. Candidații PNL Constanța pentru alegerile locale din 2020 vor fi anuntați public într-o conferință de presă, în momentul în care aceștia vor fi stabiliți".

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri