Steven Seagal, reprezentant special al Rusiei în -hărțuire sexuală-

Steven Seagal, reprezentant special al Rusiei în -hărțuire sexuală-(1678)


Biroul procurorului districtual din Los Angeles (California) a demarat verificări cu privire la acuzațiile făcute la adresa reprezentantului special al Ministerului rus de Externe în relații ”umanitare ruso-americane” – actorul Steven Seagal.

10 femei l-au acuzat pe actorul de 66 de ani – care are cetățenia Statelor Unite, Rusiei și Serbiei – de comportament sexual inadecvat si chiar viol. După cum scrie portalul TMZ, departamentul de poliție din Los Angeles a transferat deja dosarul lui Seagal la procuratură. Actrita Regina Simons a fost prima care a depus, în decembrie 2017, o plângere în care îl acuză pe Seagal de viol. Potrivit actritei, ea s-a întâlnit cu actorul pe platoul de filmare la filmul „Teren minat“ (1994), când ea avea doar 18 ani. Segal a invitat-o apoi la o petrecere la casa sa din Beverly Hills. Dar cand Simons a ajuns acolo, a descoperit că era singura invitata. Segal ar fi dus-o pe fata într-o cameră unde aceasta a fost violata. Si daca cineva isi face griji ca Seagal este doar victima unei mode americane, trebuie sa stie ca armărirea penală împotriva lui Seagal a fost depusa cu mult înainte ca tema hărțuirii sexuale sa devina ”populara” în Statele Unite (din cauza scandalului din jurul celebrului producător american Harvey Weinstein).

Împotriva lui Seagal a fost depusa o alta plangere – inca din 2010 si de fostul model și asistent al actorului Kayden Nguyen. Ea l-a acuzat pe Seagal de hărțuire și sclavie sexuală. Ea a susținut că în subordinea lui Seagal se aflau permanent două fete rusoaice, disponibile pentru pofetele sale sexuale șapte zile din șapte. În noiembrie 2017, actrita Portia de Rossi a declarat că, la audierea finală pentru filmul lui Segal, ea a devenit victimă a hărțuirii sexuale a actorului. Seagal si-ar fi desfacut slițul la pantalonii de piele, spunând că ar trebui să existe „o chimie” între actorii aflati pe platou. În același timp, actrița Jenny McCarthy a spus că Seagal a încercat să o oblige să se dezbrace în timpul castingului, deși nu existau scene care sa ceara asta. La obiecția actriței, el ar fi spus că acest rol presupune „expunere nud în afara scenariului”.

Acuzatii similare de hartuire sexuala au fost depuse si de Lisa Guerrero, Julianna Margulis si alte actrite. În ciuda tuturor acuzațiilor, Steven Seagal, în calitate de fan al președintelui rus Vladimir Putin, a devenit săptămâna trecută reprezentantul special al Ministerului rus de Externe în probleme de afaceri umanitare ruso-americane.

Actorul, producatorul, scenaristul, regizorul, muzicianul și maestrul in arte marțiale Seagal, care in timpul liber este chiromant, guru oriental autodeclarat, seducator si violator, a afirmat în repetate randuri că are rădăcini rusești, belaruse și mongole (buriate) si ca în Rusia se simte ca acasă.

Acum intelegem si de ce se simte ca acasa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri