Se opreşte apa în Cumpăna, Palazu Mare şi Cobadin(347)


Pentru executarea unor lucrări în cadrul POS Mediu de extindere a reţelelor de alimentare cu apă, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 21 august 2013, între orele 09,00 – 15,00, fiind afectaţi toţi consumatorii din cartierul Palazu Mare din Constanţa.
Şi abonaţii din Cobadin vor fi afectaţi mâine de lipsa apei potabile în intervalul 08,00 – 18,00, pentru executarea unor lucrări de racordare a noului tronson principal de alimentare cu apă din localitate la vechiul sistem de furnizare apă.
Tot miercuri, 21 august 2013, pentru realizarea lucrărilor de racordare a noii reţele la sistemul centralizat de alimentare cu apă, de pe strada Tractorului, din Cumpăna, SC RAJA SA va opri furnizarea apei potabile în intervalul 09,00 – 13,00, fiind afectaţi toţi abonaţii din localitate.
”Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi de aceste opriri să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spun reprezentanții societății.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri