Delicoti se consideră primar în funcție(852)


Primarul suspendat din Poarta Albă, Vasile Delicoti, se consideră încă primar în funcție. El îl acuză pe reprezentantul Guvernului la Constanţa, Eugen Bola, dovedeşte, încă o dată, că nu cunoaşte Legea şi că acţionează la comandă politică.


”Prefectul NUMIT al Constanţei, Eugen Bola, nu ştie că ordinul prin care vrea înlăturarea unui ALES local, de încetare de drept a mandatului de primar, are caracter INDIVIDUAL (conform L 340/2004, cap V, art.33- „Ordinul prefectului cu caracter individual devine executoriu de la data comunicarii persoanelor interesate”). Îi atrag atenţia domnului prefect că se află într-o gravă necunoaştere a LEGII şi, fiind în necunoştinţă, îi comunic, prin intermediul dumneavoastră, că ordinul emis în data de 31.05.2013 este numai bun de astupat găurile ferestrelor partidului care l-a numit în funcţie. Analizând legislaţia în vigoare (împreună cu avocaţii mei) doresc să-i atrag atenţia prefectului judeţului Constanţa că sunt primar ÎN FUNCŢIE, conform legislaţiei în vigoare, iar ordinul emis de Instituţia Prefectului Constanţa nu şi-a produs efectele”, spune Delicoti, într-un comunicat de presă.


Acţiunile în instanţă demarate în urma emiterii ordinului din 31 mai au fost făcute pentru a-i demonstra domnului prefect că are încredere în justiţia românească, în magistraţii constănţeni, a mai precizat acesta.


”În calitate de PRIMAR ALES al comunei Poarta Albă îmi desfăşor, în continuare, activitatea în Primărie ceea ce implică rezolvarea problemelor comunităţii care m-a ales şi îndeplinirea proiectelor de dezvoltare (lucru ce nu convine multor persoane, din păcate)”, a conchis Delicoti.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri