SFÂRȘITUL LUI DRAGNEA ?

SFÂRȘITUL LUI DRAGNEA ?(3551)


Ca politician, Liviu Dragnea s-a dovedit a fi din foarte multe privințe un naiv și din acest motiv s-a crezut mai presus de toate cele ce sunt.
Chiar mai presus față de lege!

Ca pescar, ca simplu pescar, s-a dovedit a fi la fel de naiv și de ignorant...

A trecut cu ușurință peste morala unui proverb celebru care spune că peștele de la cap se împute. Chiar dacă ai propria ta baltă.

Deși i s-a atras atenția că afacerile din jurul său miros îngrozitor, nu a dat doi bani pe avertismentele primite, comportându-se ca un țar!

S-a repezit ca un berbec asupra DNA, lovindu-se singur peste țurloaie! După acest moment hazliu derulat la capul patului, s-a bandajat până la genunchi și a pozat în victimă politică.

Ne-a spus tuturor că este hăituit de procurori, mimând balansul pe călcâie al neprihănitei Scufița Roșie. În această ipostază, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință ca să fie numit în funcția de prim ministru al României, declarând că este gata să se jertfească pentru țărișoara nooooaaastrăăăăă...

I s-a atras atenția că a confundat Palatul Cotroceni cu un institut de teatru din perioada în care foarte mulți picau la proba de recitat pupăza din tei și cățeluș cu părul creț.

A bagatelizat în permanență rolul educativ al demisiei, începând cu demisia în alb a lui Victor Ponta și terminând cu demisia chinuită a doamnei Sevil Shhaideh, care când și-o dădea, când nu și-o mai dădea!

Acum, desigur, ar fi timpul ca domnul Dragnea să și-o dea singur. Pentru domnia sa e mai ușor, pentru că puterea de decizie se află în dreptul său.

Sigur, e posibil ca Liviu Dragnea să nu-i aprobe demisia lui Liviu Dragnea...

Dacă, până acum, nu sufla nicio frunză în calea lui, după epilogul de la DNA, sunt pesediști fruntași care îi cer insistent demisia! Se apropie oare sfârșitul politic al domnului Liviu Dragnea, care a scăpat din mână partidul și poporul!?

Ca și alți înaintași de-ai săi, care au ochii negri de pe urma bumbăcelilor primite, Liviu Dragnea s-a văzut nemuritor și rece. Nu s-a crezut o clipă vulnerabil, pozând cu tupeu în cel mai tare, cel mai mare, oha, barosane!

A crezut că, dacă face și desface guverne marca Grindeanu, cel care a dovedit că îi era și lui atât de foame, și marca Tudose, face și justiție după bunul său plac!

În ciuda antrenamentelor sale pe valuri, culmea, s-a înecat, precum țiganul, la mal, în propria sa baltă! Chiar dacă, printr-o mare minune, va ieși basma curată din această poveste cu iz penal, pentru că suntem în țara tuturor posibilităților, Liviu Dragnea nu va mai fi niciodată ceea ce a fost cândva, adică, precizez, la începutul carierei sale politice.

Ținta tuturor sezoanelor de vânătoare, Liviu Dragnea e deja un sac de alice, vai de mama fundului lui!

Văzând cum este înghesuit prin fața DNA, m-am întrebat unde sunt oare apărătorii lui Horia Constantinescu ca să-l treacă strada pe Liviu Dragnea!


N.A.  Acest articol a fost publicat în data de 13.11.2017 cu titlul LIVIU DRAGNEA, ȚINTA SEZONULUI DE VÂNĂTOARE.

Încă de atunci, am anticipat situația în care se află astăzi Liviu Dragnea.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri