PRIMARUL VRABIE  ÎȘI DĂ DEMISIA!

PRIMARUL VRABIE ÎȘI DĂ DEMISIA!(3222)


Criza politică de la Medgidia continuă.

Disputele dintre primarul Valentin Vrabie și consilierii locali ai PSD se țin lanț și, din păcate, nu sunt semne că s-ar putea ajunge măcar la un armistițiu, pentru că nu este loc de un consens. Fie el și parțial, dar bine venit pentru populația orașului, care așteaptă și altceva, nu numai scandaluri, de la aleșii săi.

În ultimele zile, confruntările dintre cele două tabere, primar și consilierii locali, au căpătat un caracter oarecum personal. Doamna viceprimar Luminița Vlădescu a continuat să asmută consilierii din partidul său (PSD) asupra primarului, făcându-i tot felul de șicane.

Oarecum ca răspuns, primarul Vrabie i-a blocat doamnei Vlădescu salariul. De aici până la încingerea spiritelor dincolo de normal a fost doar un pas. Practic, în ciuda temperaturilor ridicate de afară, activitatea Primăriei Medgidia a “înghețat”.

S-a ajuns într-un mare impas.
În această situație, Valentin Vrabie a propus mai multe soluții pentru rezolvarea crizei fără precedent din oraș.

Un referendum pentru dizolvarea Consiliului Local.

Sau, într-o altă variantă, refacerea alegerilor locale. Domnia sa a anunțat că, într-o astfel de situație, își dă primul demisia și este gata să parcurgă din nou, cu nume și prenume, alegerile de acum doi ani.

Domnia sa spune că nu îi este teamă, după doi ani de mandat, să se prezinte din nou în fața alegătorilor din Medgidia, singurii în măsură să-l judece.

Același lucru trebuie să-l facă și consilierii locali, care vor fi nevoiți să dea explicații pentru atitudinea lor ostilă față de problemele cu care se confruntă orașul Medgidia.

Valentin Vrabie a mai spus că nu crede că domnii consilieri vor avea curajul să demisioneze din funcțiile pe care le dețin.

Întreb și eu.
La Medgidia, mai sunt măcelării?
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri