Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
ȘLAPII, ȘORTUL și MEDICUL ?!

ȘLAPII, ȘORTUL și MEDICUL ?!(21794)


Internetul a convins peste noapte mulți pacienți că își pot vindeca singuri anumite afecțiuni, că au răspunsul la multe întrebări și că 2-3 știri soc pot compensa minim 6 ani de facultate. Medicina dentară nu a fost ocolită de astfel de articole și iată-ne astăzi explicând diferența implant – șurub, ce metode alternative din bucătărie funcționează la albirea dinților sau cum putem obține al III-lea rând de dinți gratuiți, prin celule stem. Internetul – tărâmul tuturor posibilităților!

A venit vara ! motiv de bucurie pentru toți… brusc unii ,,musafiri” se lipsesc de gramul de respect și aleg să se facă excesiv de comozi. Hai să detaliez…

Încă din mai, unii pacienți, puțini la număr, dar suficienți de speciali încât să le dedic câteva rânduri, au ales ținute foarte sumare. Șlapii au înlocuit sandalele, papucii au înlăturat mocasinii, șortul bate pantalonii lungi, iar maioul a făcut uitată cămașă. Lipsa de respect a unora este la tot pasul, dar ținuta intră în top în sezonul cald. Intenționez să iau o găletușă cu nisip, o umbreluță și o lopățică pentru următorul adolescent care mai calcă pragul în aceste echipament, cu sau fără colac!

De ce am îndrăznit să subliniez că este vorba de cei de vârsta mea ?! pentru că majoritatea celor care au prins și era de dinainte de Revoluție se prezintă mult mai bine, te respectă și se respectă!

Nu dau nume, nu acuz că bărbații sunt mai neglijenți decât doamnele, nu consider că am conduita perfectă, dar după atâtea ghiduri mai mult sau mai puține utile pe internet, am îndrăznit să subliniez: cabinetele de medicina dentară nu sunt piscină, nici agenție de pariuri și nici terasă.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri